Letöltés (PDF)

Kombinált szauna családi kivitelben cédrusból


Vitality_Family_csaladi_szauna

Vitality dual kombinált szauna

 

Az iSauna Design Kft. által gyártott kombinált szauna a minőség és a funkcionalitás jegyében készül immár 8 éve. A legújabb fejlesztésű beltéri kombinált szauna, infraszauna és finn szauna esetében ez most még inkább igaz.

A Vitality kombinált szauna megalkotásának a célja, hogy egy Magyarországon új, költségkímélő szolgáltatást nyújtsunk magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt. Több éves kombinált szauna tervező és szauna gyártó tapasztalatunk során számtalanszor találkoztunk olyan ügyfelekkel, megrendelőkkel, akik minőségi infraszauna, vagy kombi szauna kabint szerettek volna vásárolni, de probléma volt a hellyel, vagy nehezen tudták anyagilag megengedni magunknak, hogy otthonaikba minőségi, a lakással harmonizáló kombinált szauna kabint készíttessenek.

Célunk tehát olyan egyedi szauna formavilággal rendelkező, minőségi alapanyagokból készült otthoni kombinált szauna létrehozása volt, melyet a speciális cédrus szerkezetnek köszönhetően munkatársaink rövid időn belül az ügyfeleink rendelkezésére tudnak bocsátani. Infraszauna és finn szauna építés saját kezűleg, kombinált szauna építés gyorsan. Ez a termékcsalád ötvözi az elérhető árakat és az igazi iSauna Design Kft. által gyártott minőséget minden egyediségével és luxusával.

 

Miért ajánljuk a Vitality kombinált szaunákat?

 

- Kizárólag minőségi faanyagokat és a legújabb szauna technológiákat használjuk

- Prémium Finn és kanadai faanyagokból álló felületek és szerkezetek, Philips Vitae infraszauna technológia, Harvia szaunakályha

- Nemzetközi TÜV engedély - Magyarországon kizárólag az iSauna Design Kft. rendelkezik vele

- Egyedi formavilág, 2014-es Design

- Tökéletes kombinált szauna funkcionalitás

- Kedvező ár

- Magas garancia idő, kimagasló szerviz háttér

- Mobilizálható és értékálló kombinált szauna kabinok

- Könnyen összeállítható, szerelhető, áttelepíthető

- Infraszauna és finn szauna egyben

- Gyors kiszállítási és beüzemelési idő

 

Az iSauna Design Kft. által gyártott minőség, mint védjegy

A Vitality kombinált szauna (infraszauna és finn szauna egyben), beltéri kombinált szauna kizárólag első osztályú, kanadai vörös cédrus lambériából készülnek. A cédrus illata meghatározó eleme a kombinált szauna hangulatának. A kanadai vörös cédrus egy időtálló, kiváló szerkezetű és minőségű fa.

A beltéri infrakabin és finn szaunák esetében a minőséget a nemzetközi TÜV engedélyünk és a CE minősítő pecsét is jól bizonyítja.

 

Kombinalt_csaladi_szauna

Egyediség és funkció

A lapra szerelt kombinált szaunákat egyedi design és a tökéletes funkcionalitás jellemzi. A nagy üvegfelületek, a minimál kialakítású padozat és a süllyesztett szauna kályhák teszik egyedülállóvá és kényelmessé. Kis helyet foglal el és mégis kombinálva van az eredeti finn szauna és mélyterápiás infraszauna, ami teljesen egyedülálló kivitel Magyarországon.

Könnyen elhelyezhető lakásban, házban, vagy akár szépségszalonban, sportlétesítményekben.

 

Mobilizálhatóság és értékállóság

A könnyen szerelhető kombinált szauna kabinokra 2 év garanciát vállalunk. Annak köszönhetően, hogy lapra szerelt, bármikor szétszedhető és újra összeszerelhető. Így költözéskor, hosszabb távollétkor, ajándékozás esetén áttelepíthető. Értékét sokáig megőrzi a minőségi anyagoknak és a design-nak köszönhetően.

 

Vitality Family kombinált szauna – Infraszauna és finn szauna építés otthon

 

Gondolkoztak már otthoni, szauna vásárlásán, de nem találtak megfelelő méretűt, vagy nem tudtak megegyezni, hogy a finn szauna vagy infraszauna a jó választás? Akkor a Vitality Family lapra szerelt kombinált szauna a tökéletes választás az Ön családjának.

Kényelem és design egy kombinált szauna kabinban. Kényelmes, két szintes padozat, 3-5 fő részére alkalmas. Az egyedi design-t pedig a kanadai vörös cédrus lambéria és szerkezet, a minimál kialakítású padozat és a dekoratív ablakelemek adják.

Ajánlott termékek

Acél beépítőkeret Kivi szaunakályháhozAcél beépítőkeret Kivi szaunakályhához
Vitality finnszauna + infraszauna fényterápiávalVitality Family kombinált szauna vörös cédrusból
Relaxációs, Ergonomikus fekvő padozat szaunába, wellness helyiségekbeRelaxációs, Ergonomikus fekvő padozat
Szauna illóolaj 100 mlSzauna illóolaj 100 ml
Harvia szauna szett (vödör, kanál, pára-hőmérő)Harvia szauna luxus szett
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0
Boros VeraBoros Vera Boros Vera Egyedi szauna designer live chat indítása Balázs MárkBalázs Márk Balázs Márk Szaunaház designer üzenet küldése Balázs CsabaBalázs Csaba Balázs Csaba Kiemelt Projekt Manager üzenet küldése