Letöltés (PDF)

Himalája sóterápia jáde masszázzsal az otthonában


Az egészség új kombinációban


Biztosan Ön is hallott már a Jade köves masszázságy jótékony hatásairól és sóbarlangok terápiás hatásáról. Cégünk megalkotta Önnek és családjának azt a nagyszerű kombinációt, mellyel most egyszerre élvezheti mindkét termék egészségre gyakorolt hatását saját otthonában.

A Jade masszázságy nagyszerűsége a beépített infraterápiának, a 13 jade kőnek, a gerinc melletti masszázsnak, a különleges nyak- és lábmasszázsnak, az akupresszúrának és gerinc mentén elhelyezett turmalin köveknek köszönhető.

Elsősorban egészségmegőrzés céljából javasoljuk otthoni használatra, de a benne található terápiák együttes hatása miatt napi használattal olyan betegségeknél segíti a gyógyulást, mint hát- és gerincproblámák, vérnyomás és vércukorszint problémák, ízületi gyulladások, mozgásszervi megbetegedések vagy túlsúly okozta következmények.

A Jade köves masszázságy napi használatával a kezelések eredményei a következők lehetnek: alakformálás, fogyás, izmok lazulása, csigolyák beállítása, ízületek és izom fájdalmak enyhítése, méregtelenítés, erek tágulása, vérnyomás és vércukorszint normalizálása, zsibbadások megszűnése, immunrendszer erősítése, koleszterin szint csökkenése és általános közérzetjavulás.

Ajánlott mennyiség otthoni használatra napi 40 perc. A nap végén lazuljon el a Jade masszázságyon, élvezze a masszázs és a melegterápia együttes hatását, valamint a beépített MP3 lejátszóval hallgassa kedvenc zenéjét.

A sóbarlangok jótékony hatását élvezheti saját otthonában a mobilizálható Himalája só kabinnal. A himalája só a világ legtisztább sója, sóbarlangokat és só szobákat építenek belőle. A mobilizálható himalája sókabin olyan, mint a sóbarlang, csak otthoni használatra fejlesztettük ki. Időt, energiát és pénzt spórolhat meg. Nem kell közösségi sóbarlangba járnia, saját sókabinjában bármikor élvezheti Ön és egész családja a légútakra és légzőszervekre gyakorolt jótékony hatását.

A himalája sókabin napi használata csökkenti az asztmás és allergiás tüneteket, ellazítja a hörgőket, támogatja az immunrendszert. Gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.

A Jade masszázságy és a Himalája sókabin egy különleges kombináció. Egyenként is nagyban segíti az egészségmegőrzést, támogatja a különböző betegségek gyógyulási folyamatait, azonban együttes hatása még nagyszerűbb, még jobban segíti egészségünket, jó közérzetünket. Egymás hatását fokozzák, miközben a család együtt élvezheti mindezeket. Különleges hangulata magával ragadja a felnőtteket, homokozó jellege miatt a gyerekek kedvenc időtöltésévé válik. Nyugtató és harmonikus hatása miatt az egész családnak tökéletes program lehet. Amíg a gyerekek játszanak a só őrleménnyel, addig a szülők élvezik a Jade masszázságy nyújtotta élményt.

A gyerekek egészségesen fejlődnek, Ön pedig megőrzi gerince egészségét. Nyugodtan feküdhet az ágyon, nem kell félnie, hogy vajon mit csinálnak a gyermekek. 

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0