Élő, egyedi szauna és szaunaház referencia videóink

Élő, egyedi szauna és szaunaház referencia videóink

Maximális életminőség exkluzív megvalósítással

Az egyedi kültéri szauna otthonunkat még különlegesebbé teszi szépségével, eleganciájával. 

Szauna manufaktúránk a szaunázás múltját és tradícióit figyelembe véve lépést tart a modern időkkel és stílusokkal, s klasszikus finn szauna kialakítás mellett a 21. századi designt is fellelhetjük a kombinált szauna kabinokban, szauna házakban. Legyen az rusztikus, hagyományos vagy modern.

Rohanó hétköznapjain is gondoskodjon minőségi kikapcsolódásáról és feltöltődéséről. 

Egyedi kültéri szaunaház gyártás

Manufaktúránk sokszínűsége a családias

környezetnek és a folyamatosan megújuló innovatív gyártástechnológiának köszönhető!


Kiemelt tervező csapatunk kompromisszumok nélkül mindenből a legjobb megoldást keresi Önnek!

Ha nem csak egy átlagos termékre vágyik hanem stabil garanciális háttérre és nyugalomra, akkor legyen vendégünk manufaktúránkban és győződjön meg személyesen a minőségről!

 
Milyen egy tudatos szauna vagy szaunaház vásárló?

 

iSauna Design Kft. Szauna Manufaktúra csapata a tervezés első fázisától egészen az utolsó percig rendelkezésére áll az egyedi szauna, szaunaház építés során.

Szakmailag hozzáértő tanácsadás, az ügyféllel történő szoros kapcsolattartás online és személyesen, 3D szauna látványtervezés és kiviteli tervezés révén segítünk Önnek, hogy megvalósíthassa álmait a saját, egyedi szauna kabinjáról vagy kültéri szaunaházáról, hogy otthonában, kertjében megteremthesse a saját wellness részlegét.

 


Mindig is vágyott a privát szaunázás előnyeire?

Életcélunknak tekintjük, azt hogy az általunk gyártott szauna csak I. osztályú alapanyagokból, a legmodernebb gépekkel a legújabb sajátfejlesztésű technológiákkal, valamint környezettudatos módon készüljön kizárólag Magyarországon.

A mindig megújuló trendek, stílusok, formavilágok alapján gyártott iSauna Design prémium szauna egyaránt lehet méltó kiegészítője lakásoknak, kerteknek, teraszoknak és otthoni wellness tereknek.

 


 


Egyedi, személyre szabott tervezés professzionális 3D látványtervezéssel

A tervezői kreációk a luxus és a fényűző stílus jegyében születnek a megrendelő egyedi elvárásai alapján egyedi formatervezéssel. Kültéri szauna, kültéri szaunaház kivitelezéseink teljes körűek a tervezéstől, a gyártáson át a szaunaház telepítéséig. 

Ezzel a komplett szolgáltatással sikerült elnyerni a legelőkelőbb ügyfélkör bizalmát, akik napi szinten élvezhetik egyedi stílusát a kültéri szaunáknak.

Legyen Ön is részese az iSauna prémium világának!

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0