Adatvédelmi nyilatkozat


Az iSauna Design Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság honlapjaihoz és webáruházához

Az iSauna Design Kft. (Cg.: 13-09-161868; székhely: 2045 Törökbálint, Tópark utca 1. A. ép.) az alábbiakban tájékoztatja a Felhasználókat az általa kezelt weboldalakon (www.szaunagyartas.hu, www.kulteriszaunahaz.hu ) történő adatkezelésekkel kapcsolatban az Európai Parlament és Tanács Általános Adatvédelmi Rendeletéről szóló 2016/679 számú rendeletével (a továbbiakban: GDPR) összhangban.

A Tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor a társaság különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a bizonylatok kiállítását és megőrzését illetően),a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, valamint az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

A jelen Adatkezelési tájékoztatót a iSauna Design Kft. bármikor, egyoldalúan módosíthatja. A jelen adatkezelési tájékoztató a www.szaunagyartas.hu, www.kulteriszaunahaz.hu Honlapokon kerül közzétételre. A jelen Adatkezelési Tájékoztató a közzétételével lép hatályba.

  1. 1. Fogalom meghatározások

1.1 Adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;

1.2 Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a Személyes adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen a Személyes adatok gyűjtése, rögzítése, rendszerezése, tagolása, tárolása, átalakítása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, betekintése, felhasználása, közlése, továbbítása, terjesztése vagy egyéb módon hozzáférhetővé tétele, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, korlátozása, törlése és megsemmisítése.

1.3 Adatkezelő: aki az Adatkezelés céljait és eszközeit – önállóan vagy másokkal együtt – meghatározza.

A jelen Tájékoztatóban hivatkozott Szolgáltatások esetében Adatkezelőnek minősül: • iSauna Design Kft. (Cg.: 13-09-161868; székhely: 2045 Törökbálint, Tópark utca 1. A. ép.) a továbbiakban: „Adatkezelő”) Az Adatkezelő Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság, amely saját maga által üzemeltetett és fejlesztett weboldalakkal és az ahhoz tartozó social media felületekkel, továbbá web shoppal rendelkezik.

1.4 Személyes adat vagy adat: bármilyen adat vagy információ, amely alapján egy természetes személy Felhasználó – közvetett vagy közvetlen módon – azonosíthatóvá válik.

1.5 Adatfeldolgozó: az a szolgáltató, aki az Adatkezelő nevében Személyes adatokat kezel.

1.6 Honlap(ok): az Adatkezelő által üzemeltetett honlapok és a honlapokhoz tartozó social media felületek.

1.7 Szolgáltatás(ok): az Adatkezelő által biztosított szolgáltatások

1.8. Felhasználó: az a természetes személy, aki a Szolgáltatások igénybevétele során, és ennek keretében megadja az alábbi 2. pontban felsorolt adatát.

1.9. Munkavállaló: az a természetes személy, aki az Adatkezelővcl munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban áll

1.10. Potenciális munkavállaló: az a természetes személy, aki az Adatkezelő által meghirdetett pozícióra jelentkezik.

1.11. Külső szolgáltató: az Adatkezelő által igénybe vett harmadik fél szolgáltató partnerek, amelyek számára a szolgáltatásaik biztosítása érdekében Személyes adatok továbbításra kerülnek vagy kerülhetnek, illetve akik az Adatkezelő részére Személyes adatokat továbbíthatnak. Külső szolgáltatónak minősülnek továbbá azon szolgáltatók is, amelyek nem állnak Adatkezelővel együttműködésben, azonban az által, hogy hozzáférnek a Szolgáltatások honlapjaihoz, a Felhasználókról adatokat gyűjtenek, amelyek akár önállóan, akár más adatokkal összekapcsolva alkalmasak lehetnek a Felhasználó azonosítására.

1.12. Tájékoztató: az Adatkezelő jelen adatkezelési tájékoztatója.

1.13. Adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;

1.14. Adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik; Nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

1.15. Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges;

1.16. Automatizált adatállomány: automatikus feldolgozásra kerülő adatok sora;

1.17. Gépi feldolgozás: a következő műveleteket tartalmazza, ha azokat részben vagy egészben automatizált eszközökkel hajtják végre: az adatok tárolása, az adatokkal végzett logikai vagy aritmetikai műveletek, az adatok megváltoztatása, törlése, visszakeresése és terjesztése.

1.18. Rendszer: az Adatkezelő és partnerei interneten keresztül elérhető lapjait és szolgáltatásait működtető technikai megoldások összessége

2. A kezelt felhasználói Személyes adatok köre

2.1. Ha a Felhasználó valamely Honlap felületét látogatja, az Adatkezelő rendszere automatikusan rögzíti a Felhasználó IP címét.

2.2 A Felhasználó döntése alapján az Adatkezelő a Honlapokon keresztül elérhető Szolgáltatások igénybevételéhez kapcsolódóan kezelheti az alábbi adatokat: név, lakóhely, tartózkodási hely, telefonszám, e-mail cím, arckép, Adatkezelőnél nyilvántartott ügyfél-azonosító szám, Adatkezelővel folytatott telefonbeszélgetés tartalma.

2.3 Amennyiben a Felhasználó valamely Szolgáltatás részére üzenetet (pl. e-mail, olvasói levél) küld, telefonon felkeresi, úgy az Adatkezelő rögzíti a Felhasználó címét, e-mail címét, telefonszámát, a hívás időpontját, és azt a szolgáltatás nyújtásához szükséges mértékben és időtartamban kezeli.

2.4 Az Adatkezelő az általa szervezett rendezvények előadóiról és résztvevőiről az alábbi személyes adatokat kezeli: név, szakmai titulus (Dr, prof stb.), e-mail cím, beosztás, telefonszám, másodlagos telefonszám, azon vállalkozás neve, amellyel kapcsolatban áll, szektoriális és tevékenységi érdeklődés, kedvezményre jogosító tagsági jogviszonyok. előadók életrajzi adatai.

2.5 Az Adatkezelő az általa lebonyolított eseti nyereményjátékok körében az alábbi Személyes adatokat kezeli: név, születési idő, cím, e.-mail, telefonszám, foglalkozás, nyugdíjpénztári tagság és az érintett nyugdíjpénztár neve, a nyereményjáték hirdetésében megjelölt Személyes adatokat

2.6 A webshop szolgáltatáshoz kapcsolódóan az Adatkezelő kezelheti a következő Személyes adatokat: az alábbi adatokat: név, lakóhely, tartózkodási hely, telefonszám, e-mail cím, továbbá a számlázáshoz a Felhasználó által megadott számlázási névre és címre vonatkozó Személyes adatokat, valamint a megvásárolni kiválasztott termékekhez és a választott fizetési módhoz kapcsolódó Személyes adatokat.

2.7 Az Adatkezelő szerződéseivel összefüggésben kezelheti a vele szerződő fél törvényes vagy meghatalmazott képviselőjének és a szerződéses kapcsolattartónak a nevét, telefonszámát és e-mail címét.

2.8 Függetlenül a fentebb leírtaktól előfordulhat, hogy Szolgáltatások üzemeltetéséhez technikailag kapcsolódó szolgáltató, az Adatkezelő tájékoztatása nélkül a Honlapok valamelyikén adatkezelési tevékenységet folytat. Az ilyen tevékenység nem minősül az Adatkezelő által folytatott Adatkezelésnek. Az Adatkezelő minden tőle telhetőt megtesz az ilyen adatkezelések megakadályozása és kiszűrése érdekében.

3. Milyen személyes adataidat, meddig kezeljük, mire használjuk őket, és milyen felhatalmazás alapján?

Az adatkezelésünk jogalapjai az alábbiak:

a) a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint a felhasználó megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes hozzájárulása az adatkezeléshez (a továbbiakban: Hozzájárulás);

b) a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja szerint az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben a Felhasználó mint érintett az egyik fél (a továbbiakban: Szerződés teljesítése)

c) a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja szerint az adatkezelés az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges (mint például számviteli, könyvviteli kötelezettség teljesítése – a továbbiakban: Jogi kötelezettség teljesítése)

d) a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerint az adatkezelés az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges (a továbbiakban: Jogos érdek)

e) az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. §-a által biztosított adatkezelési engedély, amely szerint a Felhasználó hozzájárulása nélkül kezelhetők a Felhasználók természetes személyazonosító adatai (név, születési név, anyja születési neve, születési hely és idő) és lakcíme az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából, továbbá a Felhasználó hozzájárulás nélkül kezelhetők a Felhasználó természetes személyazonosító adatai, lakcíme, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatok az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából (a továbbiakban: Elkertv.)

Az adatkezelés jogalapját az alábbiakban adatkategóriánként és adatkezelési célonként külön-külön meghatározzuk a fenti felsorolásra való utalással.

3.1. Az iSauna Design Kft. által üzemeltetett weboldalak általános használatával kapcsolatos adatkezelés esetén

A

B

C

D

E

F

Érintett

Adat kategória

Adat forrása

Adatkezelés célja

Adatkezelés jogalapja

Adatkezelés időtartama

Regisztrált felhasználó

A lebonyolított tranzakció azonosítója

érintettől származó

Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

Szerződésből származó díjak számlázása

Igény- és jogérvényesítés, csalás megelőzése, kezelése

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében: Elkertv. 13/A. §

 

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

 

D oszlop c) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont – Jogos érdek

Jogszabályi kötelezettség illetőleg a jogos érdek fennállásáig.

A lebonyolított tranzakció összege

érintettől származó

Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

Szerződésből származó díjak számlázása

Igény- és jogérvényesítés, csalás megelőzése, kezelése

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében: Elkertv. 13/A. §

 

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

 

D oszlop b) pont szerinti cél esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja szerinti Jogi kötelezettség teljesítése – számlakibocsátás

 

D oszlop c) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont – Jogos érdek

Szerződés teljesítéséhez és számlázáshoz regisztráció Felhasználó által történő törlésének időpontjától számított 8 évig (indok: számlázási adat).

A lebonyolított tranzakció tárgya (megvásárolt termék, szolgáltatás)

érintettől származó

Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

Szerződésből származó díjak számlázása

Igény- és jogérvényesítés, csalás megelőzése, kezelése

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében: Elkertv. 13/A. §

 

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

 

D oszlop b) pont szerinti cél esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja szerinti Jogi kötelezettség teljesítése – számlakibocsátás

 

D oszlop c) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont – Jogos érdek

Szerződés teljesítéséhez és számlázáshoz regisztráció Felhasználó által történő törlésének időpontjától számított 8 évig (indok: számlázási adat).

 

Szállítási cím

érintettől származó

Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

Igény- és jogérvényesítés, csalás megelőzése, kezelése

D oszlop a) pont szerinti cél esetében: Elkertv. 13/A. §

 

D oszlop a) pont szerinti cél esetében:

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

 

D oszlop b) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont – Jogos érdek

Jogszabályi kötelezettség illetőleg a jogos érdek fennállásáig.

Számlázási név és cím

érintettől származó

Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

Szerződésből származó díjak számlázása

Igény- és jogérvényesítés, csalás megelőzése, kezelése

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében: Elkertv. 13/A. §

 

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

 

D oszlop b) pont szerinti cél esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja szerinti Jogi kötelezettség teljesítése – számlakibocsátás

 

D oszlop c) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont – Jogos érdek

Szerződés teljesítéséhez és számlázáshoz regisztráció Felhasználó által történő törlésének időpontjától számított 8 évig (indok: számlázási adat)

 

 

GPS koordináták, ha a felhasználó azt engedélyezte

Mobilkészülékről gyűjtött

Profilalkotás - viselkedésalapú reklám megjelenítése, vásárlói preferenciák megismerése

GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja szerinti Hozzájárulás

Hozzájárulás visszavonásáig.

 

A *-gal jelölt adatok megadása kötelező, anélkül a használat nem lehetséges, ezen adatok megadása a szerződéskötés előfeltétele.

A Felhasználó a fenti jogos érdeken alapuló adatkezelés ellen tiltakozhat az iSauna Design Kft. az alábbi e-mail címre küldött e-mailjében: info@szaunagyartas.hu

Az adatkezelő az iSauna Design Kft.

4. Az iSauna Design Kft. által üzemeltetett weboldalak és web shop egyes szolgáltatásai körében szolgáltatás specifikusan kezelt személyes adatok

4.1. Bankkártya regisztráció az iSauna Design Kft. által üzemeltetett weboldalak és web shop egyes szolgáltatásai körében

A

B

C

D

E

F

Érintett

Adat kategória

Adat forrása

Adatkezelés célja

Adatkezelés jogalapja

Adatkezelés időtartama

A regisztrált felhasználó

bankkártyán szereplő név*

érintettől származó

a) Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

b) Felhasználó azonosítása

c) Igény- és jogérvényesítés, csalás megelőzése és kezelése

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

D oszlop c) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont – Jogos érdek

Jogszabályi kötelezettség illetőleg a jogos érdek fennállásáig.

bankkártya száma*

érintettől származó

a) Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

b) Felhasználó azonosítása

c) Igény- és jogérvényesítés, csalás megelőzése és kezelése

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

D oszlop c) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont – Jogos érdek

Jogszabályi kötelezettség illetőleg a jogos érdek fennállásáig.

bankkártya lejárati dátuma*

érintettől származó

a) Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

b) Felhasználó azonosítása

c) Igény- és jogérvényesítés, csalás megelőzése és kezelése

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

D oszlop c) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont – Jogos érdek

Jogszabályi kötelezettség illetőleg a jogos érdek fennállásáig.

bankkártyát kibocsátó bank neve

érintettől származó

a) Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

b) Felhasználó azonosítása

c) Igény- és jogérvényesítés, csalás megelőzése és kezelése

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

D oszlop c) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont – Jogos érdek

Jogszabályi kötelezettség illetőleg a jogos érdek fennállásáig.

bankkártya CVV/CVC kódja*

érintettől származó

a) Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

b) Felhasználó azonosítása

c) Igény- és jogérvényesítés, csalás megelőzése és kezelése

D oszlop a) és b) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

D oszlop c) pont szerinti célok esetében:

GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont – Jogos érdek

Jogszabályi kötelezettség illetőleg a jogos érdek fennállásáig.

bankkártya elnevezése

érintettől származó

a) Szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése

GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont szerinti Szerződés teljesítése

Jogszabályi kötelezettség illetőleg a jogos érdek fennállásáig.

 

A *-gal jelölt adatok megadása kötelező, anélkül a bankkártya regisztráció nem lehetséges.

A Felhasználó a fenti jogos érdeken alapuló adatkezelés ellen tiltakozhat az iSauna Design Kft. az alábbi e-mail címre küldött e-mailjében: info@szaunagyartas.hu

Az adatkezelő az iSauna Design Kft.

5. Milyen adatokat gyűjtünk rólad automatikusan, miért profilozzuk az adataidat, és ez milyen hatással lehet Rád?

Milyen eszközökkel és milyen adatokat gyűjtünk Rólad automatikusan?

A az iSauna Design Kft. által üzemeltetett weboldalak és web shop használata során apró programokat, úgynevezett sütiket vagy cookie-kat és hasonló technológiákat alkalmazunk a felhasználók mobileszközein, hogy segítsük az azonosítást, hogy segítsünk a felhasználó adatainak felismerésében.

A Honlap meglátogatásakor és a szolgáltatások igénybe vétele során cookie-kat helyezünk el a Felhasználó böngészőjében és HTML-alapú e-mailekben a jelen adatkezelési tájékoztatónak megfelelően.

Általánosságban a cookie egy olyan apró fájl, amelyet betűk és számok alkotnak, és amelyet a Felhasználó eszközére küldünk szerverünkről. A cookie lehetővé teszi annak felismerését, hogy a Felhasználó mikor jelentkezett be utoljára a Honlapra, a fő célja a cookie-nak az, hogy lehetővé tegye a Felhasználó számára egyéniesített ajánlatok, reklámok Felhasználónak való elérhetővé tételét, amelyek személyre szabják a Felhasználói élményt a Honlap használata során és a Felhasználó személyes szükségleteit fejezik ki.

5.2. A Szolgáltató által alkalmazott cookie-k célja:

a) Biztonság: a biztonság támogatása és lehetővé tétele, és a Szolgáltató segítése a jogsértő magatartások észlelésében.

b) Preferenciák, tulajdonságok és szolgáltatások: a cookiek képesek megmondani a Szolgáltatónak, hogy a Felhasználó melyik nyelvet preferálja, mik a Felhasználó kommunikációs preferenciái, segítenek a Felhasználónak formanyomtatványok kitöltésében a Honlapon, könnyebbé téve azokat.

c) Hirdetés: a Szolgáltató cookiekat alkalmazhat arra, hogy megmutassák a Felhasználónak a releváns hirdetéseket a Honlapon és azon kívül is. Olyan cookie-k alkalmazása is előfordulhat, amelyek megmutatják, hogy vajon a Felhasználók, akik láttak egy reklámot a Honlapon, később meglátogatják-e a hirdető weboldalát. Hasonlóan, a Szolgáltató üzleti partnerei is használhatnak cookie-kat annak meghatározására, hogy vajon a Szolgáltató megjelenítette-e a Honlapon a hirdetésüket és az hogyan teljesített, és tájékoztatást küldhetnek a Szolgáltatónak arról, hogy hogyan viselkedik a Felhasználó a hirdetésekkel kapcsolatban. A Szolgáltató olyan partnerrel is együttműködhet, amely a Felhasználónak a Honlapon vagy azon kívül reklámot jelenít meg, miután a Felhasználó meglátogatta a partner honlapját.

d) Teljesítmény, analitika és kutatás: az ilyen cookiek segítenek a Szolgáltatónak annak megismerésében, hogy a különböző helyeken hogyan teljesít a Honlap. Olyan cookiekat is alkalmazhat a Szolgáltató, amelyek értékelik, javítják, kutatják a Honlapot, a termékeket, funkciókat, szolgáltatásokat, beleértve, amikor a Felhasználó belép a Honlapra más honlapokról, vagy eszközöket, mint például a Felhasználó számítógépe vagy mobileszköze.

5.3. A Szolgáltató által alkalmazott cookie-k típusai:

a) analitika, követő cookie-k;

b) munkamenet (session) cookie-k, amelyek csak addig működnek, amíg a munkamenet (általában az adott látogatás a Honlapon vagy egy böngésző munkamenet tart;

c) állandó cookie-k: segítenek a Felhasználót létező Felhasználóként felismerni, így könnyebb a Honlapra való visszatérés újabb bejelentkezés nélkül. Miután a Felhasználó bejelentkezik, az állandó cookie a Felhasznákló böngészőjében marad és a Honlap azt olvasni tudja, amikor a felhasználó visszatér a Honlapra.

Az Adobe Flash egy másik technológia, amely a cookiek-kal egyenértékű funkcionalitással rendelkezik. Az Adobe Flash a Felhasználó eszközén képes adatokat tárolni. Nem minden böngésző teszi azonban lehetővé az Adobe Flash cookie-k eltávolítását. A Felhasználó korlátozhatja vagy blokkolhatja az Adobe Flash cookie-kat az Adobe honlapján keresztül. Ha a Felhasználó korlátozza/blokkolja ezeket, előfordulhat, hogy a Honlap néhány funkciója nem lesz használható.

5.4. Harmadik személyek által alkalmazott cookie-k:

Megbízható partnerek segítik a Szolgáltatót hirdetések Honlapon és azon kívül történő megjelenítésében, és analitika szolgáltatók, mint a Google Analytics, Quantcast, Nielsen, ComScore is cookie-kat helyezhetnek el a Felhasználó eszközén.

A felhasználók a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookiek használatát.

A http://www.networkadvertising.org/choices/ linken lehetőség van egyéb külső szolgáltatók cookiejainak a letiltására is.

5.5. A cookie-k ellenőrzése, irányítása:

A legtöbb böngésző lehetővé teszi, hogy a Felhasználók kontrollálják a beállításokon keresztül a cookie alkalmazását. Mindazonáltal, ha a Felhasználó korlátozza a Honlapot a cookie használatában, az ronthatja a Felhasználói élményt, mivel az nem kerül többé a Felhasználóra személyre szabásra. A Felhasználó ezen kívül leállíthatja a személyre szabott beállítások mentését is, mint például a bejelentkezési információkét.

Ha a Felhasználó nem kívánja, hogy a Szolgáltató cookie-kat alkalmazzon, amikor meglátogatja a Honlapot, a Felhasználó a beállítások menüpontban megszüntetheti egyes cookiek alkalmazását. Annak érdekében, hogy a Szolgáltató tudomást szerezzen arról, hogy a Felhasználó letiltotta egyes cookiek használatát, a Szolgáltató letiltási cookiet helyez el a Felhasználó eszközén, így a Szolgáltató tudni fogja, hogy nem helyezhet el cookiekat akkor, amikor a Felhasználó következő alkalommal meglátogatja a Honlapot. Ha a Felhasználó nem kíván cookiekat kapni, a Felhasználó megváltoztathatja a böngésző beállításait a számítógépén. Ha a Felhasználó a böngésző beállítások megváltoztatása nélkül használja a Honlapot, a Szolgáltató úgy tekinti, hogy a Felhasználó a Honlapon bármilyen cookie küldéséhez hozzájárul. A Honlap cookiek nélkül nem működik megfelelően.

A cookiekról való több információ szerzéséhez, beleértve a cookiek fajtáját, kezelését és törlését, látogassa meg a wikipedi.org oldalt, vagy a www.allaboutcookies.org, vagy www.aboutcookies.org honlapokat.

A felhasználók a cookiekat az alábbi linkeken is szabályozhatják, engedélyezhetik: https:www.aboutads.info/choices és https://www.youronlinechoices.eu.

6. Ki kezeli a személyes adataidat, és ki fér hozzá azokhoz?

Az adatkezelő

A jelen adatkezelési tájékoztatóban meghatározott adatokon kívüli adataid adatkezelője az iSauna Design Kft., melynek elérhetőségei és cégadatai az alábbiak:

iSauna Design Kft.

Cégjegyzékszám: 13-09-161868

Adószám: 24386106-2-43

Székhely: 2045 Törökbálint, Tópark utca 1. A. ép.

Postacím: HU-9174 Dunaszeg, Liget út 11

Képviselője: Balázs Márk ügyvezető (elérhetőségei: +36 70 310 8090, balazs.mark@szaunagyartas.hu)

E-mail cím: info@szaunagyartas.hu

Telefonszám: +23 428 914

Az iSauna Design Kft. részéről adataidhoz a cég munkavállalói férnek hozzá abban a körben, amely munkájuk elvégzéséhez feltétlenül szükséges. A személyes adataidhoz való hozzáférési jogosultságokat szigorú belső szabályzatban rögzítjük.

Adatfeldolgozók

Adatai feldolgozásának céljából a iSauna Design Kft. a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően írásbeli szerződéssel adatfeldolgozót bízhat meg, és az így bevont bármely adatfeldolgozó részére az Ön által megadott adatokat a szükséges mértékben továbbíthatja. A kapcsolattartáshoz szükséges adatokat (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám) és az Ön által a jövőben nyújtott közvélemény-kutatási és piackutatási információkat együttesen (egymástól nem elválasztva ill. anonimizálva) kezeljük.

7. Ki az iSauna Design Kft. adatvédelmi tisztviselője és mik az elérhetőségei?

Az iSauna Design Kft. a jogszabály rendelkezései alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére vagy foglalkoztatására.

8. Milyen jogaid vannak a személyes adataid kezelésével kapcsolatban és hogyan biztosítjuk azok gyakorlását?

a) Hozzáférési jog: tájékoztatást kérhetsz arról, hogy milyen adataidat, milyen célra, mennyi ideig kezeljük, kinek adjuk át, honnan származnak az általunk kezelt adataid.

b) Helyesbítési jog: ha adataid változnak, vagy rosszul rögzítettük őket, kérheted adataid helyesbítését, javítását, pontosítását.

c) Törlési jog: a jogszabályban meghatározott esetekben kérheted, hogy az általunk kezelt adataidat töröljük.

d) Adatkezelés korlátozásához való jog: a jogszabályban meghatározott esetekben kérheted, hogy az adatkezelést korlátozzuk.

e) Adathordozhatósághoz való jog: kérheted adataid hordozását, amely jogod gyakorlásával kérheted, hogy a jogszabályban meghatározott típusú adataidat adjuk ki részedre, vagy ilyen külön kérésed és felhatalmazásod alapján adjuk át közvetlenül más, általad megjelölt szolgáltatónak.

Fenti kérelmeid benyújtása esetén a jogszabályban meghatározottak szerint járunk el és egy hónapon belül tájékoztatunk arról, hogy milyen intézkedéseket hoztunk a kérelmed alapján.

f) Hozzájárulás visszavonásához való jog: amikor adataidat hozzájárulásod alapján kezeljük, akkor bármikor jogod van a hozzájárulásodat visszavonni, amely azonban nem érinti a hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűségét.

g) Panasz jog: amennyiben adatkezelésünkkel kapcsolatban jogsérelem ért, jogod van panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatósághoz: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság; Honlap: http://naih.hu; Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; Telefonszám: +36 (1) 391-1400

A fentieken túlmenően továbbá a Fővárosi Törvényszék előtt keresetet indíthatsz az iSauna Design Kft-vel szemben a személyes adatok védelme megsértése esetén.

h) Tiltakozási jog:

- Amennyiben a fentiek alapján adataidat jogos érdeken alapuló adatkezeléssel kezeljük, külön tiltakozhatsz ezen jogos érdekből történő adatkezeléssel szemben.

- A profillkotási célú adatkezeléssel szemben is tiltakozhatsz.

Tiltakozásod esetén ezen személyes adataidat nem kezeljük tovább.

9. Hogyan biztosítjuk adataid biztonságát?

Az általunk kezelt adatok, információk biztonságának biztosítása érdekében, amely valamennyi munkavállalónkra kötelező, és amelyet valamennyi munkavállalónk ismer és alkalmaz.

A munkavállalóinkat az adat- és információbiztonság követelményeire vonatkozóan rendszeresen oktatjuk, képezzük.

A személyes adatokat saját központi szerverünkön tároljuk, amelyhez csak nagyon korlátozott személyi, alkalmazotti kör férhet hozzá. Informatikai rendszereinket időről időre, visszatérően és rendszeresen teszteljük és ellenőrizzük az adat- és IT biztonság megteremtése és fenntartása érdekében.

Az irodai munkaállomások jelszóval védettek, idegen adathordozó használata korlátozott és csak biztonságos körülmények között, ellenőrzést követően megengedett.

A Társaság valamennyi rendszerére, rendszerelemére kiterjedő, rendszeres és folyamatos kártékony szoftverek elleni védelem biztosított.

A programok, alkalmazások és eszközök tervezése, fejlesztése, tesztelése és üzemeltetése során a biztonsági funkciókat kiemelten és elkülönítetten kezeljük.

Az információs rendszer hozzáférési kulcsait (pl. jelszó) titkosítva tároljuk és továbbítjuk, a rendszer biztonságát érintő adatok (pl. jelszavak, jogosultságok, naplók) védelméről gondoskodunk.

10. Mit teszünk, ha adatvédelmi incidens következik be nálunk?

A jogszabályoknak megfelelően bejelentjük a felügyeleti hatóságnak az adatvédelmi incidenst a tudomásszerzéstől számított 72 órán belül, és nyilvántartást is vezetünk az adatvédelmi incidensekről. A jogszabály által meghatározott esetekben pedig az érintett felhasználókat is tájékoztatjuk róla.

11. Mikor és hogyan módosítjuk a jelen adatkezelési tájékoztatót?

Amennyiben a kezelt adatok köre, az adatkezelés többi körülménye változik, a jelen adatkezelési tájékoztatót a GDPR előírásainak megfelelően 30 napon belül módosítjuk és közzétesszük a www.szaunagyartas.hu, www.kulteriszaunahaz.hu weboldalakon és a web shopban is értesítünk a változásról. Kérjük, hogy minden esetben gondosan olvasd el az adatkezelési tájékoztató módosításait, mert fontos információkat tartalmaznak személyes adataid kezeléséről.

Budapest, 2018. 05. 24.

 

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0
25 érv kompromisszumok nélkül
  • Egyedi festés RAL
  • Nemzetközi TÜV engedély
  • Helyszíni átadás
  • Hőkamerás bemérés-dokumentálás
  • Munkafázisok rögzítése és küldése, személyes megtekintési lehetőség
  • Magyar tulajdonú családi manufaktúra
  • 15 éves nemzetközi tapasztalat
  • Folyamatos kapcsolattartás
  • Átlátható ajánlatok személyesen
  • Felelősségbiztosítás
  • Egyedi hőszigetelt, edzett üvegezés
  • Egyedi PVC nyílászárók RAL
  • Adatbiztonság
  • A+ kategóriás, válogatott faanyagok
  • EU szabványoknak megfelelt termékek beépítése
  • 3D látványtervezés, műszaki tervezés
  • Professzionális kivitelezés
  • iSauna home intelligens applikációs vezérlés
  • Egyedi formatervezés
  • Érintésvédelmi nyilatkozat
  • Egyedi korcolt bádogozás RAL
  • 5 év garancia kiemelkedő szerviz hálózattal
  • Kötelezettség mentes gyárlátogatás
  • Egyedi alumínium nyílászárók RAL
  • Díjtalan helyszíni betanítás
Tanúsítvány pénzügyileg legstabilabb cégeknek