Letöltés (PDF)

Festett üveg dekoráció


Festett üveg – a modern belsőépítészet

 

A modern belsőépítészet gyorsan terjesztette el a festett üveg, színes üveg, dekorüveg felhasználását, melynek számos jó tulajdonsága van. A festett üveg elegáns és modern, higiénikus és könnyen takarítható, mintázata széles színskála alapján választható. A vízálló festék miatt zuhanytérben is használható. A festett üveg utólag is beépíthető, bontás nélkül meglévő csempére is rögzíthető és gyorsan szerelhető.

A nyomtatással dekorált színes üveg olyan újdonság, mely elképesztően dizájnos és egyedi dekorációs lehetőség. A festett üveg a színes építészeti üveg kategóriában hamar elterjedt a piacon. Egyedi színeivel és mintáival új felhasználási lehetőségeket nyitott meg a dekorüveg, mint építőanyag számára.

A festett üveg ma már egyedi festési eljárással a színskála teljes palettáját elérhetővé tette. A festett üveg edzhető, így felhasználhatjuk nagyobb hőnek kitett felületek burkolására.

A festett üveg esetében nagy előny, hogy a festékréteg bármilyen üvegvastagságra felvihető, így akár zuhanyajtók, épített zuhanyzók, térelválasztók és egyéb dekor elemek építhetők festett üvegből.

Festett üveg ajtó

A nyomtatással festett üveg ajtón gyakorlatilag bármilyen egyedi mintát, színes képet meg lehet jeleníteni. Legyen az egy meglévő minta, grafika, textúra, rajz vagy egy saját fotó. A festett üveg ajtót úgy lehet dekorálni, hogy harmonikus összhanggal egészítse ki az enteriőrt.

A festett üveg egyedi hangulatot teremt a helyiségnek, nyitottá teszi a teret, miközben meghagyja a szoba intimitását.

 

Festett, nyomtatott üvegfalak zuhanyzóba

 

Festett üveg és épített zuhanyzó a fürdőszobában

Edzett, egyedileg festett üvegből épített zuhanyzót, illetve kád fölé hátfalat készítünk, mely biztonságot és könnyen tisztán tartható. Az egyei képeknek köszönhetően akár esőerdőben, tengerparton, tenger alatt vagy egy vízesés alatt érezhetjük magunkat zuhanyzás közben.

A festett üveg falak sokkal könnyebben tisztántarthatóak, mint a csempék, és egyedi mintával, fényképpel igazán exkluzívvá varázsolható velük a családi fürdőszoba.

A fürdőszobában az épített zuhanyzó és hátfal mellett még kreatívan használható a festett üveg, dekorüveg. Háttérvilágítással falburkolatként, elválasztófalként vagy pultként is használható, s ezek a dekorációs elemek igazán feldobják a fürdőszoba hangulatát.

Festett üveg hátfal konyhában

Egyedi festett üveg beépítéssel kiegészíthető a konyhabútor és feldobható a konyha hangulata. A festett üveg előnye, hogy biztonságos és könnyen tisztítható. Bármikor cserélhető, gyorsan szerelhető.

Egyéb dekorációs ötletek

A festett üveg egyedisége és sokszínűsége által egyéb dekorációs felhasználást biztosít. Irodákba, üzletekbe, éttermekben vagy akár szállodákban is tökéletesen alkalmazható térelválasztóként, dekorációs falként, bárpultként vagy korlátként.

Egyedi tervezéssel és 3D látványterv készítéssel segítünk a legjobb megoldás megtalálásában.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0