Belsőépítészet a Lipóti pékség és kávézóban

loading
Pékség és kávézó tervezés
 • Pékség és kávézó tervezés
 • Belsőépítészeti tervezés kivitelezés
 • Belsőépítészet üzleti arculattervezés
 • Pekseg_kavezo_belsoepiteszet
 • Belsőépítészet pékségben
 • Belsőépítészeti tervezés
 • Belsőépítészeti tervezés és kivitelezés
 • Lipóti pékség tervezés
 • Kávézó és pékség tervezése
 • Lipóti pékség
 • Pékség tervezése és kivitelezése
 • Tervezés - Lipóti pékség és kávézó
 • Belsőépítészet Győr – Budapest

Egyedi arculatra van szüksége?

Belsőépítészeti irodánk a tervezéstől a kivitelezésig egy kézben tartva valósítja meg üzletének tervezett arculatát, kivitelezését:

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Magyarország

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Belsőépítészet a tatabányai Lipóti pékség és kávézóban


Design, funkcionalitás és látvány

A tatabányai Lipóti pékség üzemeltetője azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy Magyarország egyik legforgalmasabb Lipóti pékség bemutató üzletét és kávézóját tervezzük meg komplett belsőépítészeti megoldásként. A pékség tulajndonosa számára a legfontosabb az volt, hogy a belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben legyen egy olyan cégnél, ahol a tapasztalat, stílus, minőség, precizitás összhangban van a nemzetközi színvonallal, elvárásokkal.

Funkcionalitás, ami működtet

Bármilyen belsőépítészeti tervezés során a legfontosabb, hogy a stílus és a látvány mellett megmaradjon fő alappillérként a funkcionalitás.

A tatabányai Lipóti pékség belsőépítészeti tervezés során fontos volt, hogy ez az üzlet méltó arculata legyen a mögötte elhelyezkedő Lipóti pékség tatabányai gyárüzemnek. Egy pékség, ami kávézó, bolt és cukrászda is legyen egyben. Fő tervezési szempont volt, hogy a vásárlók amint belépnek a pékség ajtaján, közvetlen kapcsolatba kerülhessenek a pékség termékeivel: helyben sült pékáru, friss szendvicsek, hentes áru, cukrászsütemények, kávéházi termékek.

Kibővítve a lehetőségeket, az utcáról 2 bejárat nyílik a pékségbe, melyből egyik a kávézó felől, másik a pékség felől szolgálja a könnyebb bejutást az üzletbe.

A pékség széles kínálata miatt egy összetett polc- és pultrendszer kialakítására volt szükség, melyeken keresztül a pékség és dolgozói könnyedén teljesíthetik a vásárlók kívánságait. A pékség funkcióját a strapabíró, kiváló minőségű anyagfelhasználás, a praktikus polcrendszer és a berendezési tárgyak, gépek kézenfekvő elhelyezése adja.

A beépített bútorok moduláris kialakításának köszönhetően egy esetleges design váltás, vagy távlati felújítás során nem okoz problémát akár a burkolati elemek, de a komplett polcrendszerek, pultok könnyed, költséghatékony cseréje sem. Tudatos tervezés a mobilizálható belsőépítészet jegyében.

A felhasznált thermowood éger és finn rezgő nyárfa faanyagok, a színek, a fények és a formák adják a pékség hangulatát. A természetesség, a tradíció és az egészség, ami fellelhető. Úgy, mint a Lipóti pékség termékeiben. Az első osztályú faanyag természetes hatása, a precízen megmunkált natúr felülete tökéletesen igazodik a Lipóti pékség hagyományos technológiával készült termékeihez.

 

„Zöld” gondolkodásmód, tudatos belsőépítészet

A természetes anyagok használatának ötlete a környezettudatosság jegyében született. Célunk egy olyan belsőépítészeti kialakítás volt, ahol a vásárlók, a termékek és pékség dolgozói összhangban vannak a természettel.

A környezettudatos gazdaságokból származó fa alapanyagok és vegyszermentes festékek használata mellett fontos volt olyan LED világítástechnika betervezése, mely követi a pékség modern megjelenését, de ugyanakkor az energia gazdaságossága is a kor szellemét tükrözi.

 Nemzetközi szinten, tudatos 3D tervezéssel, modern stílussal, természetes hangulattal és átgondolt funkcionalitással sikerült megalkotni Magyarország egyik legszebb Lipóti pékség üzletét, úgy hogy a belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben valósult meg az iSauna Design Kft. közreműködésével.

A letölthető dokumentumok megtekintéséhez. Az Adobe Acrobat Readert ajánljuk, amit az alábbi linken ingyenesen letölthet.

Adobe Acrobat Reader letöltése

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0