loading
Belsőépítészet - cukrászda, pékség, kávézó
  • Belsőépítészet - cukrászda, pékség, kávézó
  • Üzlet, cukrászda, pékség, kávézó belsőépítészeti tervezés kivitelezés
  • Lipóti pékség - Győr, belsőépítészet
  • Belsőépítészet tervezés kivitelezés egy kézben
  • Kávézó, cukrászda belsőépítészeti tervezés, kivitelezés Győr
  • Belsőépítészeti tervezés - Lipóti pékség, kávézó - Győr
  • Belsőépítészet kávézó, cukrászda, pékség
  • Belsőépítészeti kivitelezés
  • Belsőépítészet Győr – Budapest

Egyedi arculatra van szüksége?

Belsőépítészeti irodánk a tervezéstől a kivitelezésig egy kézben tartva valósítja meg üzletének tervezett arculatát, kivitelezését:

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Magyarország

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt projekt manager

+36 70 362 5830

E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

A profitot termelő belsőépítészeti design, dupla üzleti forgalmat jelent

 

Tudatos belsőépítészet, elragadó hangulat = dupla forgalom

A belsőépítészeti munkák mindig egyedi örömmel szolgálnak számunkra, hiszen nincs két egyforma üzlet, kávézó, cukrászda, vagy éppen látványpékség sem. Így történt a Győr belvárosában található Lipóti pékségnél is, ahol a tulajdonos egy komplex belsőépítészeti funkció megoldását tűzte ki célul és minket bízott meg a belsőépítészeti tervezés, kivitelezés elvégzésével.

Ez a belvárosi győri pékség egyedülálló a Lipóti pékségek között is, hiszen itt a látványpékség mellett kávézó és cukrászda funkció is kialakításra került. Az elsődleges cél egy 15-18 ülőhely befogadására képes kiszolgáló tér megtervezése volt (a meglévő 8 ülőhely helyett), ahol családi vagy baráti körben kényelmesen el lehet fogyasztani a reggeli péksüteményt vagy egy délutáni kávét süteménnyel.

Design, funkcionalitás és látvány

A belvárosi pékség, kávézó és cukrászda egyedi design-t kapott, prémium minőségű anyagokkal és kifinomult formavilággal. Egyedi méretre és stílusra alakított, vitrines hűtők, rejtett LED világítások, különleges egyedi tervezésű álmennyezet, ülőgarnitúrák és berendezések emelik a pékség belső hangulatát és minőségét.

A különleges design-t és a praktikus funkcionalitást a vásárlói igényekhez alakítottuk. A pékség vásárlói igényelték, hogy a bolt által kínált finomságokat helyben tudják elfogyasztani. Ezért a pékség új fogyasztó terébe egy speciális méretre épített ülőgarnitúra kapott helyet, ahol nemcsak a reggelit és kávét tudják elfogyasztani a vendégek, hanem akár családi rendezvényeket, baráti összejöveteleket, gyerek zsúrokat is tarthatnak.

A pékség barátságos hangulatát az egyedi LED megvilágítás adja, amihez speciális fényterv is készült. Az összeválogatott lámpatestekből, valamint a rejtett helyekről áradó fény a termékeket és az asztalokat világítják meg, így a termékek kiemelése mellett egy családias környezetet biztosítatnak a vendégeknek. A különleges finn rezgő nyárfa álmennyezeti kialakítás nyújtja a teret, első osztályú alapanyaga pedig közelebb hozza a természetet.

A beépített bútorok moduláris kialakításának köszönhetően egy esetleges design váltás, vagy távlati felújítás során nem okoz problémát akár a burkolati elemek, de a komplett polcrendszerek, pultok és hűtött, hűtetlen vitrinek könnyed, költséghatékony cseréje sem. A szögletes, víztiszta üvegből készült, emeletes, vitrines hűtők a vásárlók számára nagyobb választékot, a dolgozók számára kényelmes kiszolgálást biztosít. Tudatos tervezés a mobilizálható igényes belsőépítészet szolgálatában.

„Zöld” gondolkodásmód, tudatos belsőépítészet

A természetes időtálló anyagok használatának ötlete a környezettudatosság jegyében született. Célunk egy olyan belsőépítészeti kialakítás volt, ahol a vásárlók, a termékek és pékség dolgozói összhangban vannak a természettel. A pékség kialakításához finn rezgő nyárfát, gőzölt erdei fenyőt és víztiszta, légies üvegeket használtunk.

A környezettudatos gazdaságokból származó fa alapanyagok és vegyszermentes festékek használata mellett fontos volt olyan LED világítástechnika betervezése, mely követi a pékség modern megjelenését, de ugyanakkor az energia gazdaságossága is a kor szellemét tükrözi.

Tudatos tervezéssel, mindenre kiterjedő figyelemmel, precíz kivitelezéssel és minőségi alapanyagokkal sikerült megalkotnunk egy olyan Lipóti pékség, kávézó és cukrászda üzletet, ami a belvárosi exkluzivitáshoz illő, de ugyanakkor hangulatos, barátságos és profit növelő design kapott. Exkluzív belsőépítészet a Lipóti pékségben, Győr belvárosában egészséges termékekkel, folyamatos fejlődéssel és dupla forgalommal. 

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0