Pest megye, Budapest,
Wellness spa enteriőr

loading
Wellness spa Budapest
  • Wellness spa Budapest
  • Szauna spa wellness Budapest
  • Szauna wellness enteriőr
  • Wellness spa enteriőr
  • Himalája só Budapest

Szauna wellness spa enteriőr

Tervezés és kivitelezés egy kézben

Mit kezd egy mindenre elszánt tervezői csapat egy különleges adottságú helyiséggel és szabad szellemű tulajdonosával? Íme a végeredmény. Törökbálinti bemutató termünkben keresett fel minket egy lendületes, fiatal pár és azzal a kéréssel fordultak hozzánk, hogy egy szauna wellness spa helyiség kialakításában kérnék a segítségünket. Mind a tervezésben, mind a kivitelezésben abszolút szabad kezet adnak, hisz referenciáink már meggyőzték őket. Azért választottak minket, mert cégünknél egy kézben van a szauna wellness spa tervezése, gyártása és precíz kivitelezése.

Budapest egy csendes, családi házas övezetében vártak minket a személyre szabott felmérésre. A helyszínen nyilvánvalóvá vált, hogy a szauna wellness spa kialakításához minden kreativitásunkra szükség lesz, hisz a falak más-más méretekkel, szögekkel és ívekkel rendelkeztek.

Az ügyfél vágya az volt, hogy egy olyan komplett wellness spa helyiséget hozzunk létre, melyben szerepet kap a finn szauna, az infraszauna, a Himalája sóterápia és a gőzfürdő. Mindezt a ház kis ékszerdobozaként képzelték el, ahol a különböző funkciók megfelelően elkülönülnek, miközben egy harmonikus, igazi wellness spa egységet alkotnak. A személyre szabott wellness spa különlegességei az egyedi építésű sókabin, kombinált szauna és gőzkabin.

 

Helyszíni építésű sóbarlang, sókabin

Mivel a család tagjai asztmával, allergiával küzdenek, ezért kihagyhatatlan volt egy kétszemélyes Himalája sókabin kialakítása. Igazi egyediségét az adja, hogy minden fala, az aljzata és a padozata is első osztályú Himalája sótéglából épült. A sókabin helyszíni gyártást és precíz kivitelezést igényelt, ezáltal a sótéglák tökéletes egységet alkotnak. A diszkréten megvilágított narancsos Himalája sótéglák jól harmonizálnak a zöld színű, optikai szálas LED csillagos égbolttal.

 

Kombinált szauna „titok”, Philips Vitae infrapanelekkel

A kombinált szauna tervezés és kivitelezés során figyelembe vettük, hogy a család minden tagja más-más szauna típust részesít előnyben. A férj a barátokkal finn szaunázni szeret, a feleség az illóolajos felöntésű gőz szaunát kedveli, a gyerekek pedig előszeretettel használják az infraszaunát.

A wellness szauna igazi különlegességei a tetőbe süllyesztett, lehajtható Philips Vitae infrapanelek, melyeket úgy alakítottuk ki, hogy felzárt állásukban nem láthatóak, külső vöröscédrus burkolatuk egybeolvad a mennyezettel.

A szauna élményét a kanadai vöröscédrus illata, a csillagos égbolt és a beépített fényterápia fokozza. A savmart üvegeken visszaköszöntöttük a család kívánt mintázatát az eleganciát és minőséget tükröző Versace vonalakkal.

 

Gőzfürdő, a tökéletes spa élményért

A szauna wellness helyiséget az egyedi építésű gőzkabin teszi teljessé. Stílusában, hangulatában, elhelyezkedésében és kialakításában tökéletes összhangban van a spa központ többi wellness élmény elemeivel. Harvia gőzgenerátor és illatadagoló biztosítja a gőzfürdő jótékony hatását és élményét.

A wellness spa minden eleme extra széles kanadai vöröscédrus faanyagból és üvegmozaikból készült, ami egy varázslatos hangulatot áraszt a wellness helyiségben.

Sikerült egy olyan otthoni szauna komplexum megvalósítása, ahol a design, formavilág, az egészség és a funkcionalitás komplett wellness teret alkot a család minden tagja számára.

“Olyan szakértői csapatot ismertünk meg bennük, akik proaktivitásukkal, rugalmas menedzsmentjükkel, szakértelmükkel és a fejlődés iránti elkötelezettségükkel bizonyították számunkra, hogy érdemes velük dolgozni.”

 

Az iSauna szauna már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

 

Szauna-wellness elképzelése van?

Belefáradt a wellness szállodák hibáiba de szeretné családjának megadni a kényelmet és a luxust?

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

 

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0