Tetőtéri beépítés extravagáns belsőépítészettel

loading
Belsőépítészeti felülnézet funkciókkal
 • Belsőépítészeti felülnézet funkciókkal
 • Belsőépítészeti tervezés
 • Nappali beépített kombinált szaunával
 • Kombinált szauna nappaliban
 • Exkluzív konyha tervezés
 • Konyha tervezés és kivitelezés
 • Egyedi belsőépítészet
 • Belsőépítészeti Himalája sóterápiával
 • Tetőtéri beépítés tervezés kivitelezés
 • Egyedi lakás belsőépítészet
 • Beépített bútor tervezés
 • Egyedi belsépítészet
 • Extravagáns belsőépítészeti tervezés
 • Luxus belsőépítészet
 • Tetőtéri belsőépítészeti tervezés
 • Fürdőszoba belsőépítészeti tervezés
 • Fürdőszoba, látványkandalló tervezés
 • Fürdőszoba tervezés egyedi bútorokkal
 • Gardrob szoba tervezés
 • Belsőépítészeti tervezés kivitelezés
 • Belsőépítészet egyedi ötletek alapján
 • Extravagáns belsőépítészet
 • Egyedi belsőépítészeti megoldások
 • Komplett belsőépítészeti tervezés

Ha Ön is egy magas színvonalú belsőépítészeti látványtervezést és kivitelezőt keres, ossza meg velünk elképzelését!

Belsőépítészeti irodánk a tervezéstől a kivitelezésig egy kézben tartva valósítja meg tetőtéri és extravagáns lakások tervezett arculatát, kivitelezését:

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Magyarország

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Luxus, kényelem és funkcionalitás


Az első, ami a gyakorlatias megközelítésben általában az eszünkbe jut egy tetőtér beépítés kapcsán, hogy a ferde tetősíkok miatt nem bútorozható teljes értékűen. Ez általában igaz is, kivéve, ha egy olyan kreatív tervezői csapat veszi kézbe a dolgokat, aki a rendelkezésre álló helyet maximálisan és praktikusan kihasználja.

A ferde tetősíkokat a tetőtéri lakások vonzerejeként is definiálhatjuk. A változatos belmagasság és nem szabványos terek miatt a tetőtér tervezés és tetőtér beépítés nagyobb racionalitást és kreativitást követel.
A tetőtér beépítés ötlete önmagában semmit sem ér, ha nem tudjuk a teret és az adottságokat a kényelem, a praktikusság és a funkcionalitás jegyeivel felruházni.

Az örökpanorámás lakás Tatai Öreg-tó közvetlen partján található. Az újépítésű lakópark lakásában a belsőépítészeti tervezést és a tetőtéri beépítést, kialakítást az extravagancia, luxus és egyedi megoldások jellemzik, természetesen a különböző helyiségek funkcióinak megfelelően.

A belsőépítészeti tervezésnél a használhatóság volt a fő szempont, mindez egy extravagáns megjelenésbe öltöztetve.
A tervezés és a tetőtér beépítés ötletes, rejtett megoldásokat, részleteiben is átgondolt, multifunkciós elemeket és a kényelmes praktikusságot szem előtt tartó megoldásokat tartalmaz.

A tetőtér beépítésében egyedi felületképzések jelennek meg: speciális nyomtatott edzett üvegfalak, melyek RGB és meleg fehér fényű LED szalagokkal megvilágítottak, egyedileg kárpitozott bőr falburkolatok melyek hangulatossá varázsolják a tereket, illetve különleges natúr fa felületek, amik eleganciájukkal és sajátos pompájukkal emelik a lakás fényét.
Mint minden belsőépítészeti kreáció, a tetőtér beépítés tökéletessége is a részletekben rejlik. Megmutatjuk a bravúros ötletekkel tarkított helyiségeket, melyekre egyenként is csodálattal tekinthetünk, egymással pedig olyan összhangot teremtenek, mely a lakás extravagáns, merész, s mégis otthonos érzetét keltik.

Nappali – A nappali a lakás szíve, a nappali szíve a szauna


A nappali „melegségét” a látványkandalló és a kombinált szauna, eleganciáját, exkluzív stílusát a KARE bútor kombináció adja.
A különleges ülőgarnitúra és a berendezések az Art Deco stílusjegyeit hordozzák, melyek tökéletes összhangban vannak egymással, a nappali színeivel és a szaunával. A beépített, kombinált szauna finn rezgő nyárfából készült, a tetőtéri nappali vonalvezetéséhez igazodva.

A szauna és a nappali összeolvadását az egyedileg kialakított RGB Led fényterápia adja, mely rendkívüli módon nemcsak a kombinált szaunában, hanem a mennyezetbe is beépítésre került.
A fényterápiás mennyezeti elemek összhangban szabályozhatóak a szauna színeivel a lakást vezérlő központi egység segítségével.
A tetőtéri nappali luxusát a speciális TV fal teszi teljessé, mely egy bioetanol látványkandallóval és egyedi, az ülőgarnitúrához színben igazodó steppelt bőr falburkolattal lett igazán extravagáns.

Konyha – A konyhában nemcsak főzni, enni, de még szórakozni is lehet
A nappali színei a vele egybenyitott konyhában futnak tovább. Az egyedi konyhapultot az achát kristály metszetet ábrázoló, nyomtatott, edzett, LED háttér világítású üvegfalak teszi varázslatossá.
A krém színű bútorlap és a matt fekete szekrények teljesen beépített, minőségi konyhagépeket rejtenek.

A funkciók sokszínűségét tovább fokoztuk, hogy a konyha egyben szórakoztató központ is legyen.
A nappalit határoló pultban egyedileg épített DJ pult került kialakításra, mely a konyhapult szerkezetéből egy mozdulattal kihúzható. A kihúzott DJ pult a nappali felé néz, ahol a közönség akár szaunázhat is.

Hálószoba – A pihenés és egészség színtere


A tetőtéri hálószoba kényelmét az igazi pihenést a különleges KARE franciaágy biztosítja a hozzá illő, válogatott álló lámpákkal. Az iSauna Manufaktúra híres arról, hogy ahol a pihenés és a kényelem megjelenik, ott az egészség is kihagyhatatlan.
Az ággyal szemközti falra egy egyedileg, kézzel épített nagyméretű, összefüggő Himalája sófal került speciális háttér világítással. A Himalája só biztosítja a sóbarlang szerű mikroklímát a szobában, narancsos színei pedig igazi barátságot kötötnek az ágy és kiegészítők árnyalataival.

Vendégszoba – Ahol a vendég is otthon van


A funkcionálisan megtervezett vendégszobában bárki otthona kényelmében érezheti magát. A méretre készített, egyedi beépített szekrény magában foglalja a francia ágyat, a tároló szekrényt és az éjjeli szekrényt is. A bútorzat színeivel megegyező falburkolat került a szemközti falra, a Smart Tv mögé. Igazi ékszerdoboza ez a helyiség a lakásnak.

Dolgozó szoba – A motiváció és elegancia összefonódása


Ügyfelünk sokat dolgozik otthonról, s ehhez olyan környezetre volt szüksége, mely kényelmes, praktikus és motiváló is egyben. A dolgozó szoba elegáns bútoraival, különleges, cigar lounge stílusú KARE berendezési tárgyaival, valamint kézzel készített kazettás falburkolaatával adja meg a lehetőségét az éjszakába nyúló kitartó munkának.
A szoba adottságai pont ideálisak a dolgozó asztal és a monitorok megfelelő elhelyezéséhez. A monitorok mögött szintén visszaköszön a kazettás falburkolat árnyalata. A barnás, természetközeli színek nyugtató hatással bírnak a szervezetre, így tökéletesen alkalmassá teszik a helyiséget nyugodt munkavégzésre.

Fürdőszoba – Felfrissülés és kényeztetés otthon


A fürdőszoba nemcsak funkcióiban, de látványában is olyan, mint egy kis wellness helyiség. A natúr árnyalatú Süttői mészkő burkolat, a krém színű szekrény és a víztiszta üvegfelületek igazán légiessé és tágassá teszik a fürdőszobát.
Az egyedileg épített zuhanykabin egyben gőzkabin is, s kényelmét a Süttői leülő kialakítás adja. A fürdőszobában még egy dupla kád található, mely pezsgőfürdő funkcióval kényezteti használóját, miközben a szomszédságában kialakított bioetanol kandalló lángjai teremtik meg a hagulatot. A világos felületeket a falakra részben felfuttatott magasfényű amerikai dió padlóburkolat játékos színei teszik harmonikussá.

Gardrób szoba – Az elegancia innen indul


A gardrób szoba a lakás lelkeként került kialakításra. Központi helyen és központi szerepet tudhat magáénak. Kialakítása megkönnyíti a reggeli vagy esti készülődést, letisztult bútorzata az ott készülődő személyre irányítja a figyelmet. A falak felső körbefutó szakaszában krémszínű steppelt bőr burkolatot kaptak, így az öltözködés itt stílusosan zajlik.

Előszoba – Pompával üdvözli az ide érkezőt


Az egyszerű, de funkciójában és megjelenésében nagyszerű előszoba a gardrób stílusát karöltve került kialakításra. Visszaköszönnek benne a steppelt bőr felületek, melyet a krémszínű beépített szekrények, a különleges KARE kristály csillár és rejtett LED fénysorral megvilágított tükör tesz igazán egyedivé és extravagánssá.

Intelligens lakás vezérlés – egy modern luxus otthon elkerülhetetlen eleme


Az otthon személyiségét a stílusos belsőépítészet, eszét pedig a teljes körű intelligens vezérlő rendszer biztosítja. A ma már egyre több lakásban és házban alkalmazott intelligens rendszernek köszönhetően szekcionálisal szabályozható és automatizálható nem csak a helyiségenkénti fűtési és hűtési hőfok, a lámpák és világítási körök teljesítménye, az RGB fények színárnyalatainak kiválasztása, a redőnyök leeresztésének mértéke, de még a kombinált szauna teljeskörű működése is.
Minden fali kapcsoló külön programozható, így igényeinkhez igazíthatjuk egész lakásunk irányítását.


Válassza az iSauna Manufaktúra tervezői csapatát és engedje, hogy megvalósítsuk álmai életterét.

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0