Letöltés (PDF)

Himalája sókabin óvodákba


Himalája sóterápia sókabin formájában óvódákba

 

Az egészségmegőrzés gyermekkorban kezdődik

A legnagyobb értékünk az egészség. Az egészségmegőrzés már gyermekkorban nagyon fontos. Segíteni a szervezetet, hogy folyamatosan épüljön és gyarapodjon. A magánóvodáknak is ez a céljuk. Szellemileg segíteni a gyermekeket a fejlődésben odafigyeléssel, különleges bánásmóddal.

Ebben tudunk segíteni a Himalája sókabin és a Jade masszázságy különleges kombinációjával. A gyerekek nagyon szeretik a Himalája „sóhomokozó” jellege miatt. Akár 5-6 gyermek egyszerre is tud benne játszani, miközben a többi gyerek a himalája sókabin oldalára tud rajzolni. Élvezetes elfoglaltság a gyermekek számára, gyorsan megy az idő, és közben javul az egészségük.

Miben rejlik a Himalája sókabin nagyszerűsége?

A sóbarlangok jótékony hatása szinte mindenki számára ismert. Ezt a hatást élvezhetik saját óvodájukban a mobilizálható Himalája só kabinnal. A himalája só a világ legtisztább sója, sóbarlangokat és só szobákat építenek belőle. A himalája sókabin napi használata csökkenti az asztmás és allergiás tüneteket, ellazítja a hörgőket, támogatja az immunrendszert. A himalája sókabint gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.
A mobilizálható himalája sókabin olyan, mint a sóbarlang, csak kiscsoportos használatra fejlesztettük ki. Időt és energiát spórolhat meg, miközben bevételeit növelni tudja.

Nagyon sok szülő figyel arra, hogy gyermeke egy egészséges közegben nőjön fel. Ön a mobilizálható himalája sókabin által megadhatja ezt a gyermekek számára. Egyre több szülő keresi az egészségmegőrző óvodákat és szolgáltatásokat. Legyen Önnek is saját Himalája só óvodája. És még a szülőket is megajándékozhatja minden nap a Jade masszázságy különleges élményével.

Miért jó a Jade köves masszázságy?

A Jade masszázságy nagyszerűsége a beépített meleg terápiának, a 13 jade kőnek, a gerinc melletti masszázsnak, a különleges nyak- és lábmasszázsnak, az akupresszúrának, a beépített MP3 lejátszónak és gerinc mentén elhelyezett turmalin köveknek köszönhető.


Ajándékozza meg a szülőket a Jade masszázságy jótékony hatásával. Szervezzen nyílt napokat, ahol az egész család együtt élvezheti a Himalája sókabin és a Jade masszázságy kombinációját. Amíg a gyerekek játszanak a himalája só homokozóban, addig a szülők élvezik a meleg terápia és a Jade masszázs együttes élményét.

 

Himalaja_sokabin_sohomokozo
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0
Segíthetünk? ×
Laco MártaLaco Márta Laco Márta International manager üzenet küldése Online szauna felmérés
Balázs CsabaBalázs Csaba Balázs Csaba Ügyvezető / Designer üzenet küldése Online szauna felmérés