Letöltés (PDF)

Himalája sókabin óvodákba


Himalája sóterápia sókabin formájában óvódákba

 

Az egészségmegőrzés gyermekkorban kezdődik

A legnagyobb értékünk az egészség. Az egészségmegőrzés már gyermekkorban nagyon fontos. Segíteni a szervezetet, hogy folyamatosan épüljön és gyarapodjon. A magánóvodáknak is ez a céljuk. Szellemileg segíteni a gyermekeket a fejlődésben odafigyeléssel, különleges bánásmóddal.

Ebben tudunk segíteni a Himalája sókabin és a Jade masszázságy különleges kombinációjával. A gyerekek nagyon szeretik a Himalája „sóhomokozó” jellege miatt. Akár 5-6 gyermek egyszerre is tud benne játszani, miközben a többi gyerek a himalája sókabin oldalára tud rajzolni. Élvezetes elfoglaltság a gyermekek számára, gyorsan megy az idő, és közben javul az egészségük.

Miben rejlik a Himalája sókabin nagyszerűsége?

A sóbarlangok jótékony hatása szinte mindenki számára ismert. Ezt a hatást élvezhetik saját óvodájukban a mobilizálható Himalája só kabinnal. A himalája só a világ legtisztább sója, sóbarlangokat és só szobákat építenek belőle. A himalája sókabin napi használata csökkenti az asztmás és allergiás tüneteket, ellazítja a hörgőket, támogatja az immunrendszert. A himalája sókabint gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.
A mobilizálható himalája sókabin olyan, mint a sóbarlang, csak kiscsoportos használatra fejlesztettük ki. Időt és energiát spórolhat meg, miközben bevételeit növelni tudja.

Nagyon sok szülő figyel arra, hogy gyermeke egy egészséges közegben nőjön fel. Ön a mobilizálható himalája sókabin által megadhatja ezt a gyermekek számára. Egyre több szülő keresi az egészségmegőrző óvodákat és szolgáltatásokat. Legyen Önnek is saját Himalája só óvodája. És még a szülőket is megajándékozhatja minden nap a Jade masszázságy különleges élményével.

Miért jó a Jade köves masszázságy?

A Jade masszázságy nagyszerűsége a beépített meleg terápiának, a 13 jade kőnek, a gerinc melletti masszázsnak, a különleges nyak- és lábmasszázsnak, az akupresszúrának, a beépített MP3 lejátszónak és gerinc mentén elhelyezett turmalin köveknek köszönhető.


Ajándékozza meg a szülőket a Jade masszázságy jótékony hatásával. Szervezzen nyílt napokat, ahol az egész család együtt élvezheti a Himalája sókabin és a Jade masszázságy kombinációját. Amíg a gyerekek játszanak a himalája só homokozóban, addig a szülők élvezik a meleg terápia és a Jade masszázs együttes élményét.

 

Himalaja_sokabin_sohomokozo
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0
Segíthetünk? ×
Laco MártaLaco Márta Laco Márta International manager üzenet küldése Online szauna felmérés
Boros VeraBoros Vera Boros Vera Egyedi szauna designer üzenet küldése Online szauna felmérés
Balázs CsabaBalázs Csaba Balázs Csaba Kiemelt Projekt Manager üzenet küldése Online szauna felmérés