Letöltés (PDF)

iSauna Design Kft. szaunaházak


Kültéri szaunaház gyártása, építése világszínvonalon nemzetközi TÜV engedéllyel

 

Minden megépíthető egy kültéri szaunaház kialakításában, ami egy beltéri szaunában is, csupán a külső hőmérséklettel, illetve természeti elemekkel kell számolni. Megrendelőink igényei alapján szinte bárhová építhető kültéri szaunaház, természetesen figyelembe véve az adott hely műszaki és technikai adottságait.

Kizárólag I. osztályú finn és kanadai kültéri szauna faanyagokat használunk, mert a szabadban használt faanyag szélsőséges időjárási viszonyoknak van kitéve. Az állandó hőmérsékletingadozás, a szél, pára, harmat, eső, hó, és a nap nagy energiájú sugarai pusztítják a fát és csökkentik a bevonat tartósságát, és a kültéri szauna, szaunaház élettartamát.

A kültéri szaunaház kezelés feladata, hogy megőrizze a fa szépségét, és védje az időjárási viszontagságoktól, a nap égető sugaraitól és a nedvességtől.

A jó kezelés nem csak vízálló, hanem páraáteresztő is ezért az iSauna Design Kft. szauna manufaktúra szakemberei 2 réteg felületkezelő olajjal kezeli a kültéri szaunaház külső lambériáját.

Különleges hőtárolós szauna kályhának köszönhetően a kültéri szaunaház szauna kályhája használaton kívül a lehető legkevesebb energiafelhasználással üzemel, és a kályhában felgyülemlett hőt addig tárolja, amíg a teteje felemelésével ki nem engedjük azt. Ezzel a módszerrel a kültéri szauna, szaunaház pillanatok alatt felfűthető, és energiát takarítunk meg

A kültéri szaunaház elhelyezésekor érdemes arra is gondolni, hogy két szauna használat között a lehűlést elősegíthetjük zuhanyzással, merülő dézsába vagy medencébe csobbanással, esetleg a szabadban való relaxálással egy pihenőágyon. Ezek még télen is jól esnek a 80-90 fokos meleg után. A kültéri szauna és szaunaház kiegészítőjeként, lehűtésre tökéletes választás a kültéri dézsazuhany.

 

Valósítsa meg álmait egy kültéri szauna, wellness szaunaház formájában!

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0
Segíthetünk? ×
Laco MártaLaco Márta Laco Márta International manager üzenet küldése Online szauna felmérés
Balázs CsabaBalázs Csaba Balázs Csaba Ügyvezető / Designer üzenet küldése Online szauna felmérés