Letöltés (PDF)

Lószárító-Lószolárium


2021 A jövő lószárítója - a lovak védelmére

 

Új 2021 egyedi tervezésű lószolárium közvetlen a gyártótól.

A lószolárium használata azért ajánlott, mert erősíti a lovak immunrendszerét, megelőzi és kezeli az izommerevséget, megelőzi a meghűléseket, javítja a vérkeringést a mélyebben lévő szövetekben is, és nem utolsó sorban szárítja az izzadt vagy lemosott ló testét.

Az iSauna Design Kft. által gyártott lószárítokban a legmodernebb nemzetközi TÜV minősítéssel ellátott halogén infrasugárzókat a Philips Vitae technológiát használjuk.
Philips Vitae infratechnológia egyedüliként képes a mély meleg hatás segítségével történő méregtelenítésre, ill. a szövetek átmelegítésére. Ez a hatás annál erőteljesebb, hatékonyabb, minél nagyobb az infrasugarak bőr alá hatolásának mélysége. Ez a behatolási képesség pedig annál nagyobb, minél rövidebb az infrasugarak hullámhossza.

A Philips Vitae a piacon jelenleg a leghatékonyabb infrasugárzó, mely a legmélyebben képes a bőr alá juttatni az infrasugarakat (5-6 mm). Ez annak köszönhető, hogy egyedül ezek a sugárzók biztosítják az infravörös sugárzás teljes hullámhossztartományát, így a legmélyebb behatolást biztosító rövidhullámú sugarakat is.

InfrasugárzóAz infrasugarak a szőrzetet és a bőrt gyengéden és egyenletesen felmelegítik, ezáltal a sugarak áthatolnak a vérerekkel átszőtt bőrrétegen 5-6 mm mélységig ahol a hőenergia a kapilláris erek útján gyorsan eloszlik az egész testben.
Ennek következtében a száradás felgyorsul, a véráramot felmelegített infrasugarak elvonják a fáradságot, izomlázat, ellazítja az izmokat. Kellemes érzést biztosítanak, növeli a lovak teljesítményét.

Lószárító

 

Felmelegítési idő nélküli üzemelés

Philips Vitae infra halogén lámpa, lószolárium nem igényel előmelegítési időt, bekapcsoláskor azonnal élvezhető jótékony hatása, így nem fogyaszt fölösleges energiát, ellentétben más infrasugárzókkal (10 – 30 perc felmelegedési idő). Ennek oka, hogy a lámpában az infraszál köré halogén gáz van töltve, így bekapcsoláskor az azonnal eléri üzemi hőmérsékletét, kikapcsoláskor ugyanolyan gyorsan le is hűl.

 

Távolról kezelhető Applikációs vezérlés

A lószolárium vezérlését is forradalmi szintre emeltük a legújabb sajátfejlesztésű applikációnknak köszönhetően. A szolgáltatás lényege hogy távolról is eltudom indítani a ló szoláriumot így nem kell saját Ranchen belül ingáznunk, hanem egyszerűen akár a házból vagy távolról is elindíthatom a funkciót. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően az infrapanelek teljesítménye szekcionálhatóvá válik így akár 0-100% között tudom két szekcióra bontva az infravörös sugárzást állítani,ezáltal még hatékonyabbá tehetjük a gyógyulást/megelőzést.

Applikációs vezérlés
 


iSauna Design Kft. által gyártott lószárító, lószolárium használatának előnyei:

- A lószolárium erősíti az immunrendszert
- A lószolárium megelőzi és kezeli az izommerevséget
- A Philips Vitae lószolárium gyorsíja az izzadt és lemosott lő száradását
- Megelőzi a meghűléseket, megbetegedéseket
- A Philips Vitae infrapanel elősegíti a csontnövekedést
- A lószolárium javítja a vérkeringést a mélyebben lévő szövetekben
- Sebek, sérülések,nyeregfeltörés stb. esetén gyors gyógyító hatást tudunk elérni a Philips Vitae infrasugárzók hatásával

 

Kérje ajánlatunkat egyedi lószárítóra vagy hívjon minket egyedi lószolárium tervezése miatt!   

Ajánlott termékek

Philips Vitae infrapanel/Dr.FischerInfrapanel Philips Vitae/Dr.Fischer SCHOTT Nextrema®
Infraszauna vezérlésMultifunkcionális infra szauna vezérlés magyar menüvel
Szauna vezérlő moduliSauna Home szauna LAN app vezérlés
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0