Letöltés (PDF)

Himalája sóterápia jádeköves masszázzsal wellness szállodákba


Himalája sóterápia wellness szállodákba

 

Az egészségmegőrzés, mint szolgáltatás

„A legdrágább kincsünk az egészség” – szoktuk mondani. És az emberek többsége így is gondolja, és folyamatosan költ arra, hogy megőrizze saját és családja egészségét. Önhöz szintén ezért mennek a vendégei. Pihenni, kikapcsolódni, felfrissülni, megújulni, olyan szolgáltatásokat venni igénybe, mely az egészségére van jótékony hatással. Cégünk egy olyan egészségmegőrző termék kombinációt alkotott, mely tökéletes szolgáltatás lehet az Ön szalonjában, hotelében, wellness centrumában, panziójában vagy szállodájában.


Olyan szolgáltatás, melyet a család minden tagja igénybe vehet, akár egyszerre is. Mi lehet nyugtatóbb egy szülő számára, mint ha a masszázs közben maga mellett látja a gyermekét játszani. Nem kell érte aggódni, és játék közben a kis szervezetek is javulnak, gyógyulnak. A mobilizálható Himalája sókabin és Spa Pro Jade köves masszázságy kombinációjával egyszerre adhat vendégei számára pihenést, kényeztetést és szórakozást egy 100%-ig tiszta himalája só környezetben.A két termék fokozza egymás hatását, különleges hangulata miatt teljesen egyedülálló. A narancsos himalája tégláknak köszönhetően nyugtató és a harmonikus érzés fogja el használóját.


Miben rejlik a Himalája sókabin nagyszerűsége?

A sóbarlangok jótékony hatása szinte mindenki számára ismert. A himalája só a világ legtisztább sója, sóbarlangokat és só szobákat építenek belőle. Egyre több az allergás, asztmás megbetegedés, ezért egyre többen keresnek fel sóbarlangokat, só szobákat. Ezt a hatást tudja Ön vendégei számára biztosítani a mobilizálható Himalája só kabinnal A himalája sókabin napi használata csökkenti az asztmás és allergiás tüneteket, ellazítja a hörgőket, támogatja az immunrendszert. Gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.

A himalája sókabin kialakítása miatt olyan, mint egy homokozó, melyben a gyerekek akár órákat is szívesen töltenek. Teljesen tiszta környezetben tudnak a gyermekek játszani, miközben a szülő a kedvenc programját veheti igénybe a Jade masszázságyon.

Miért a Jade köves masszázságy?

A Jade masszázságy nagyszerűsége a beépített meleg terápiának, a 13 jade kőnek, a gerinc melletti masszázsnak, a különleges nyak- és lábmasszázsnak, az akupresszúrának, a beépített MP3 lejátszónak, gerinc mentén elhelyezett turmalin köveknek és a 7 különböző programjának köszönhető.

A Jade köves masszázságy rendszeres használatával a kezelések eredményei a következők lehetnek: alakformálás, fogyás, izmok lazulása, csigolyák beállítása, ízületek és izom fájdalmak enyhítése, méregtelenítés, erek tágulása, vérnyomás és vércukorszint normalizálása, zsibbadások megszűnése, immunrendszer erősítése, koleszterin szint csökkenése és általános közérzetjavulás.
És itt a hangsúly a rendszeres kezeléseken van. Ezzel a szolgáltatással a meglévő vendégeit sűrűbben fogja köszönteni, és olyan új ügyfelei lesznek, akiknek fontos a saját és családjuk egészsége. Így plusz bevételre és folyamatos forgalomnövekedésre számíthat Ez a különleges termék értékálló, így növeli létesítménye értékét is.

Bővítse szolgáltatását a legújabb fejlesztéssel, a Himalája sókabin és a Jade masszázságy kombinációjával. Legyen Ön az első a városukban, aki ezzel az egészségmegőrző szolgáltatással büszkélkedhet.

Ajánlott termékek

Himalája sótéglaHimalája sótégla 20x10x5 cm
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0