Egyedi tervezésű beltéri szauna tömörfa design elemekkel építve Alsóörs és környéke

vision sauna

Otthoni szauna tervezés, építés

Van már saját wellness tered otthon? Vagy még csak ötleteket gyűjtesz a megvalósításhoz? Teljesen egyedi megvalósításban gondolkozol, egy olyan házi wellness kivitelezésében mely egyedi, személyre szabott és tükrözi az  egyéniségedet?

Nem kell tovább keresgélned, böngészned az interneten! A lehető legjobb helyen vagy, hogy megvalósítsd saját wellness projektedet.
Az iSauna Design Kft. házi wellness referenciái között megtalálod a saját irányod. Legyen szó klasszikus, modern vagy minimalista stílusról, nálunk az álmok valóra válnak! 

 

Exkluzív szauna formatervezés

Exkluzív formatervezés, egyedi szauna kialakítás és építés a különböző színek, formák és faanyagok felhasználása révén, amelyek a te egyedi szaunádat is sajátossá teszik. 

Az exkluzív anyagok, a fényűző hátsó megvilágítás és az innovatív műszaki megoldások a legkifinomultabb igényeket is kielégítik. Az egyedi beltéri szauna modellek mindegyike tökéletesen tükrözi az új iSauna Design szaunák karakteres stílusát.

Tudatos egészségfejlesztés szaunával

A privát szauna-wellness egyik legfőbb előnye, hogy a finn szauna, infra szauna, sókabin, bioszauna vagy masszázsmedence használatát saját szokásaihoz, időbeosztásához igazíthatja.

Ezáltal tudatosan és rugalmasan építheti be mindennapjaiba az egészségfejlesztés és a minőségi kikapcsolódás élményét! A rendszeres szauna-wellness használata nagy mértékben hozzájárul egészségünk megőrzéséhez!

Saját házi szauna-wellness kivitelezés

A beltéri finn szauna, infra szauna vagy kombinált szauna zavartalan működtetését  a saját fejlesztésű iSauna Home intelligens speciális szauna vezérlés biztosítja.  Az exkluzív szaunák  inspiráló technológiái és gyönyörű formatervezései kiemelkedő teljesítménnyel kombinálva prémium luxust, és ideális társat nyújt  szauna élményre vágyók részére.

Ha te is azonosúlni tudsz filozófiánkkal akkor nincs más hátra, mint felvenni velünk a kapcsolatot, hogy közösen megtervezzük és kivitelezzük a saját házi wellness teredet.

Egyedi szauna elképzelése van?

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0