Kulcsrakész, egyedi szaunavilág | Szőlészet, szálloda, hotel, panzió, apartman

Kulcsrakész, egyedi szaunavilág | Szőlészet, szálloda, hotel, panzió, apartman

Járuljon hozzá vendégei pihenéséhez!

A szauna világ és a szaunaház csendje, nyugalma a tökéletes megtisztulást és feltöltődést szolgálják.


Szauna: megelőzés és gyógyítás egyszerre. A modern kor emberének elsősorban a teljes kikapcsolódás, a relaxálás optimális helye, ahol a vérerek, a bőr pórusai kitágulnak, majd összehúzódnak a váltakozó hideg-meleg levegő hatására, a szervezet pedig megszabadul a méreganyagoktól a fokozott izzadás révén.

Rohanó világunkban az egyre gyakoribb stressz hatások is kiküszöbölhetők vagy csökkenthetők a rendszeres szaunázás segítségével.

Szaunaház a szőlészetben

Mi lehet a kapcsolat a szőlészet és a kültéri komfort szaunaház között? Több is van!

A legelső ilyen kapcsolat a fában rejtőzik. Mégpedig oly módon, hogy azt a bizonyos Thermowood eljárást, mellyel a szauna lambériákat is erősítik a szőlészek fedezték fel.

A következő kacsolódási pont az egészség. Az már mindenki számára ismert, hogy a bor napi fogyasztása milyen jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, az egészségre. A szauna használatáról ugyanez mondható el.

Kültéri wellness komplexum

A szőlészetben elhelyezett kültéri komfort szaunaház tökéletes kiegészítője lehet a bortúráknak és csapatépítő tréningeknek.

Barátok, ismerősök, családtagok vagy munkatársak együtt tudnak szaunázni, miközben jó hangulatban visszaemlékeznek a nap eseményeire, élményeire. 

A kombinált szaunaház nagyszerű zárása egy-egy bortúrának, borkóstolásnak, kirándulásnak vagy tréningnek.

Közületi wellness tervezés

Egy jól megtervezett kültéri wellnessben a vendég azonnal otthon érzi magát, mindent megtalál. Ügyelni kell arra, hogy az egymáshoz kapcsolódó funkciók térben is egymás közelében legyenek.

Kültéri, 4 évszakos komfort szaunaházaink külső teraszain pedig további extra funkciók szolgáltatják a teljes feltöltődést! Mint például a Villeroy & Boch prémium sülyesztett jacuzzi, épített ellenáramoltatós medence, grill sarok és lounge bar.

Komplex szolgáltatás

Célunk, hogy ügyfeleinknek teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk a tervezéstől a kivitelezésig!

Ha ön is borbirtokos vagy szálloda tulajdonos és fejlesztés vagy bővítés előtt áll, akkor keresse kiemelt designereinket és legyen vendégünk egy kötelezettség mentes gyárlátogatásra!

 

iSauna Design Home – A jövőt építjük

Bővítené wellness szolgáltatását?

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0