Egyedi nyaralóház, lakó- és kültéri wellness épület építés bútorkészen Szilvásvárad

Lakó- és wellness épület

Családi wellness-szauna élmény

Visszatérő, elégedett ügyfelünk keresett fel minket a Szigetköz szívében, Dunaszegen található szauna manufaktúránkban egyedi elképzelésével.

A beszélgetés elején egy kültéri grill konyha kivitelezésén ötleteltünk, majd a több órás beszélgetés alatt kiteljesedett a család régi álma: egy olyan 180 m2-es lakóépület, amely több mint egy wellness-szaunaház és a család- és a baráti társaság minden igényét kielégíti.

Két hónapos tervezési fázis elteltével az álomból valóság lett.

Családi wellness-ház építés

Szauna és egészség

Az egészséges életmód és a sport nagy szerepet tölt be a család életében. Az épületben helyet kapott egyedi Himalája sókabin, amellyel nemcsak egy gyönyörű felületet, hanem egy egészséges és gyógyító barangklímát is varázsolhatunk.

A sókabinban található egyedi, ergonomikus kialakítású padozatok biztosítják a kényelmes és gyógyító pihenést.

Az ergonomikus padozatokba beépítésre kerültek az infrasugárzók is, így az infraszauna mély meleg hatásának segítségével tovább növeljük a méregtelenítést.

Kombinált szauna himalája sóval

Kombinált szauna, himalája sókabin

A kombinált szauna térben a tágabb család és a baráti társaság is élvezheti a forró finn szauna előnyeit, és az infraszauna méregtelenítő hatását.

A kombinált szaunában is teret kapott a szaunakályha köré épített egyedi Himalája sófal, mely a meleg hatására még intenzívebben fejti ki jótékony hatását a légutakra és bőrre egyaránt.


A szauna használat után a felfrissülés a vizesblokkban biztosított, ahol egy kényelmes öltözőben tárolhatók a szaunázáshoz szükséges törölközők, köntösök, szauna olajak.

Tudatos tervezés, egyedi formavilág

A tudatos tervezésnek köszönhetően sikerült egy olyan egyedi belső formavilágot kialakítanunk, melyben a tömörfa falburkolati betétek és a homlokzati megnyitások előtérbe kerülnek. Mivel az építtetők az épület energiafelhasználásának csökkentését tűzték ki célul, ezért nagy hangsúlyt fektettünk az épület hőszigetelésére és a professzionális alumínium tokos 3 rétegű hőszigetelt üvegezésre.

A bent tartózkodók ellátása friss, oxigénben dús levegővel és az elhasznált levegő eltávolítását speciális légtechnika beépítésével biztosítjuk. A komfort fokozása érdekében Magnum elektromos padlófűtést és tetőklímát alkalmaztunk.

Tömörfa falburkolatok

Tömörfa a belsőépítészetben

Belsőépítészeti szempontból a környezet építészeti trendjével összehangoltan a természetes tónusok és textúrák dominálnak, formailag praktikus, illetve elegáns megoldások születtek. A beltéri közösségi terekben egyedi, speciálisan kialakított tömörfa falburkolatokat alkalmaztunk I. osztályú kanadai vöröscédrusból, rejtett led világításokkal.
Az egyedi design fa falburkolatok és rejtett világítások tovább futnak a mennyezetre, mellyel egységet alkotnak az enteriőrrel. A tömörfából készült kanadai vöröscédrus elemeket thermowood kőrisfával törtük meg. Az egyedi tervezésű tömörfa bárpultok megjelenésükkel követik a design elemek vonalvezetését.

Kültéri wellness terasz építés

Kültéri wellness terasz

A teraszok fontossága egyértelműen felértékelődik, miközben esztétikai hatásuk is szembetűnő.
A fedett, árnyékolt, szélvédett és nyitott terek kombinációja még egyedibbé formálja a lakó-, wellness épületet.

A fedett teraszon kialakított kültéri étkező mellett egy jakuzzi is biztosítja a teljes feltöltődést.
Az egyedi előtetőben IP védett led hangulatvilágítás és zenei hangrendszer került beépítésre.

Az épület mellett padbol pálya és egy úszómedence biztosítja a további sportolási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Egyedi, 4 évszakos wellness-ház

Prémium szaunák, szaunaházak

Ha Ön is magán- vagy közületi célú egyedi szauna, kültéri szaunaház vagy wellness-ház megvalósításán gondolkodik, keresse tervező csapatunkat vagy legyen a vendégünk dunaszegi manufaktúránkban és győzödjön meg az általunk képviselt prémium minőségről.

Bízunk benne, hogy szakértelmünkkel hozzájárulhatunk az Önök sikereihez is!


iSauna Design Home – Maximális életminőség, exkluzív megvalósítással

Családi szaunaház épület

Időpont egyeztetés

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0