ÚJ privát, családi wellness-ház | Otthoni, szauna-wellness tervezés és kivitelezés

Privát, családi wellness-ház

Privát, családi wellness-ház

Alábbi referenciánkat egy erdő közvetlen szomszédságában található telek tulajdonosának kérésére készítettük. Sikerült az erdő közelében lévő panorámás, ősfás telken megvalósítani az egyedi wellness szaunaház elképzeléseket.

Kiváltságos környezeti tényezők inspirálták a természetre hangolt téralakítást és az egyedi formatervezett, autentikus cédrus homlokzatok anyaghasználatával.
A család minden szabad idejét a természetben tölti, így kifejezett kérésük volt, hogy a wellness projekt is tükrözze ezt a szenvedélyüket.

Otthoni szauna-wellness tervezés

Az élhető, otthonos hangulatot a naturalista anyagok idézik elő, amelyek burkolatként nagy felületen hangsúlyosak. A fa strukturális látványához adódik hozzá a homlokzati árnyékoló elem különleges íves formai megoldással.

A függőleges 
kanadai vöröscédrus tömör fa felületi részletek szükséges helyeken a bepillantást gátolják és árnyékolást biztosítanak.
Emellett a szaunaház külső megjelenésében is nagy hangsúlyt fektettünk a formatervezésre.

4 évszakos luxus szaunaház

A tágas és mégis védett terasz a rengeteg kikapcsolódási lehetőség mellett egy családi jakuzzinak is helyet ad. A szaunaház belső és külső terei egész évben korlátozás nélkül használhatóak. A nyári időszakban a szaunaház frontja és jobb oldala az alumínium tokos tolóajtó rendszernek köszönhetően teljesen egybenyitható a medence partjával és a napozó terasszal.

Az évszak többi szakaszában a hőszigetelt üvegeknek köszönhetően élvezhetjük a belső wellness funkciókat. Többek között helyet kapott a szaunaház épületében egy fitness sarok, konyha tágas étkezővel és média fallal, valamint a családi finn szauna, gőzkabin meleget adó egyedi tepidárium padokkal és egy zuhanyzó wc-vel.

Relax wellnessház építés

A családfő hobbijára utalva becsempésztünk olyan design elemeket, mint például az egyedi média falba épített kőhatűsú burkolat egyedileg készített vitorláshajó sziluettel illetve egy fából készült, kézműves szarvas trófea a terasz zárt oldalán.

privát családi szaunaház tökéletes relaxálásra alkalmas wellnessház a közvetlen kerti és a közösségi zóna kapcsolatával. Az esztétikai környezetbe illesztéssel szinkronban a belső terek és a táj szoros kapcsolata is megvalósult.

Családi privát wellness kivitelezés

Ön is egyedi kültéri szaunaházcsaládi privát wellness megvalósításán gondolkodik?
Vagy más konkrét szauna elképzelései vannak? 

 

Keresse az iSauna Design Kft. tervezői csapatát és valósítsuk meg együtt álmai szaunáját, szaunaházát, wellness-terét!

Kapcsolatfelvétel

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0