Belsőépítészet - Prémium handmade kivitelezéssel

Belsőépítészet - Prémium handmade kivitelezéssel

A hangsúly a részleteken van

Kifinomult anyagok, egyedi formák, átgondolt részletek, odaadó és elhivatott kivitelezői hozzáállás, és az egész alapja a magas szintű tervezői idea.

A belsőépítészeti tervezés során kifinomult anyagok használatával, egyedi formákkal, átgondolt részletekkel, elhivatott tervezői és kivitelezői hozzáállással segítjük Önt egy exkluzív látványos végeredmény elérésében.

A helyiségekben használt fal-, illetve padlóburkolatok épp olyan fontosak otthonunk kialakításánál, mint a megfelelő lakberendezési tárgyak kiválasztása, hiszen ezektől válik igazán egyedivé.

Luxus minőség prémium anyagokkal

A prémium, tömör fa lamellák korlátlan lehetőséget adnak a fal, a mennyezet, illetve a tér dekorálására, szinte bármely belsőépítészeti stílusban. A kanadai vöröscédrusból készült titokajtó előnye, hogy belesimul az adott környezetébe és szinte észrevehetetlen.

 

A konyha modernizálásával bekerült egy sziget konyha pult. A konyha szigeten felhasznált exkluzív megjelenésű követ (kvarcit ausztrál dream) visszaköszöntöttük a nappali kandalló falán.

A különlegesen kialakított TV falba beépítettük a rejtett, hangulatfényeket és a média rendszert.

Belsőépítészeti tervezés

Kreatív tervező csapatunk a tervezés során újra húzza a határokat, hogy végül esztétikailag és funkcionálisan tökéletes belső tereket alkosson.

 

iSauna kreatív tervező csapata életre kelti Álomotthonát!

Tudatos belsőépítészeti tervezés, lakberendezés segít otthon varázsolni lakásából, családi házából.

Ha te is belsőépítészeti tervezésben vagy felújításban gondolkozol keresd fel az iSauna tervező csapatát és kérj árajánlatot még ma!

 

iSauna Design Home – Maximális életminőség, exkluzív kivitelezéssel

Ajánlatot kérek!

Elküld
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0