Designfalak - Kizárólag prémium fa alapanyagokból - handmade kivitelezéssel

Belsőépítészet - Tervezés – Költségvetés – Kivitelezés - iSauna Design Kft

A hangsúly a részleteken van

Kifinomult anyagok, egyedi formák, átgondolt részletek, odaadó és elhivatott kivitelezői hozzáállás, és az egész alapja a magas szintű tervezői idea.

A belsőépítészeti tervezés során kifinomult anyagok használatával, egyedi formákkal, átgondolt részletekkel, elhivatott tervezői és kivitelezői hozzáállással segítjük Önt egy exkluzív látványos végeredmény elérésében.

A helyiségekben használt fal-, illetve padlóburkolatok épp olyan fontosak otthonunk kialakításánál, mint a megfelelő lakberendezési tárgyak kiválasztása, hiszen ezektől válik igazán egyedivé.

Luxus minőség prémium anyagokkal

A prémium, tömör fa lamellák korlátlan lehetőséget adnak a fal, a mennyezet, illetve a tér dekorálására, szinte bármely belsőépítészeti stílusban. A kanadai vöröscédrusból készült titokajtó előnye, hogy belesimul az adott környezetébe és szinte észrevehetetlen.

 

A belsőépítészeti kivitelezés leglátványosabb részei az autentikus tömör fa elemek, amelyek minden esetben műhely körülmények között készülnek a helyszíni adottságok figyelembevételével.
A tömör fa nemcsak természetes színével, de kellemes illatával is kiegészíti az élményt. 

Belsőépítészeti tervezés

Kreatív tervező csapatunk a tervezés során újra húzza a határokat, hogy végül esztétikailag és funkcionálisan tökéletes belső tereket alkosson.

Többek között termékeink és szolgáltatásaink kompromisszummentes minősége – üzleti filozófiánk stabil alapkövét jelentik. 

Válts egyedi formatervezésre, prémium kivitelezésre az iSauna csapatával!

Ha te is belsőépítészeti tervezésben vagy felújításban gondolkozol keresd fel az iSauna tervező csapatát és kérj árajánlatot még ma!

 

Legyél a vendégünk egy kötelezettség mentes gyárlátogatásra az iSauna Manufaktúrában!

Ajánlatot kérek!

Elküld
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0