Családi ház, lakás belsőépítészet a maximalizmus jegyében | XI. kerület

Családi ház, lakás belsőépítészet a maximalizmus jegyében
exkluzív látványtervezés

A hangsúly a részleteken van

Kifinomult anyagok, egyedi formák, átgondolt részletek, odaadó és elhivatott kivitelezői hozzáállás, és az egész alapja a magas szintű tervezői idea.

A belsőépítészeti tervezés során kifinomult anyagok használatával, egyedi formákkal, átgondolt részletekkel, elhivatott tervezői és kivitelezői hozzáállással segítjük Önt egy exkluzív látványos végeredmény elérésében.

Minden funkciónak az egyén, a család igényeit, mindennapjait kell szolgálnia.

Otthon tervezés

Otthonunk kialakítása

Ennél a projektnél sem történt ez másként. A feladat, amivel meg lettünk bízva, egy 60m2 területű 20 éve épült ház belső tereinek modernizálása úgy, hogy exkluzív, letisztul, naturalista megjelenést hozzunk létre.

A helyiségekben használt fal-, illetve padlóburkolatok épp olyan fontosak otthonunk kialakításánál, mint a megfelelő lakberendezési tárgyak kiválasztása, hiszen ezektől válik igazán egyedivé.

Egyedi, tömör fa lamellák

Egyedi, tömör fa lamellák

A belsőépítészeti kivitelezés leglátványosabb részei az autentikus tömör fa elemek, amelyek minden esetben műhely körülmények között készülnek a helyszíni adottságok figyelembevételével.

A prémium, tömör fa lamellák korlátlan lehetőséget adnak a fal, a mennyezet, illetve a tér dekorálására, szinte bármely belsőépítészeti stílusban.

A kanadai vöröscédrusból készült titokajtó előnye, hogy belesimul az adott környezetébe és szinte észrevehetetlen. 

Exkluzív tömör fa falak

Funkció, design, harmónia

A konyha modernizálásával bekerült egy sziget konyha pult. A konyha szigeten felhasznált exkluzív megjelenésű követ (kvarcit ausztrál dream) visszaköszöntöttük a nappali kandaló falán.

A nappali egy részéből lounges téli kertet alakítottunk ki, hogy a nagy üvegfelületen keresztül az év minden napján gyönyörködhessenek a kert szépségében.

A különlegesen kialakított TV falba beépítettük a rejtett, hangulatfényeket és a média rendszert.
A klíma beltéri egysége szintén beépítésre került az egyedi tömör fa falba, ezáltal nem rontja a nappali összképét.

Belsőépítészeti funkciótervek

Belsőépítészeti tervezés

Kreatív tervező csapatunk a tervezés során újra húzza a határokat, hogy végül esztétikailag és funkcionálisan tökéletes belső tereket alkosson.

iSauna kreatív tervező csapata életre kelti Álomotthonát!
Tudatos belsőépítészeti tervezés, lakberendezés segít otthon varázsolni lakásából, családi házából.

Ha te is belsőépítészeti tervezésben vagy felújításban gondolkozol keresd fel az iSauna tervező csapatát és kérj árajánlatot még ma!

Látványtervezés

Kapcsolatfelvétel

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0