Exkluzív, elegáns, funkcionális kültéri és beltéri egyedi falpanel megoldások az iSaunától

Exkluzív kültéri és beltéri egyedi falpanel megoldások
egyedi falburkolatok

Exkluzív termékcsalád a palettán!

Értékálló és egyedi design-t tükröző HANDMADE tömör fa külső és belső szerelésű árnyékolók, enteriőr-exteriőr fal és mennyezet burkolatok, térelválasztók, Tv-falak, válogatott minőségű faanyagokból. 

 

2004 óta folyamatosan fejlődő Családi Manufaktúránktól!

 

Az árnyékoló szerkezetek beépítésével megelőzhetjük vagy jelentősen lassíthatjuk a ház illetve lakás felmelegedését, támogathatjuk a hőszigetelő rendszert és a nyílászárók működését, illetve szabályozhatjuk a kívülről bejutó fény mennyiségét.

egyedi fa árnyékolók

Egyedi fa árnyékolók

Az árnyékolók előnye a légkondicionáló berendezésekkel szemben, hogy az üzemeltetésük nem kerül pénzbe. Az egészségre ártalmatlanok, sőt egyedi hangulatukkal házunkat vagy lakásunkat is sokkal otthonosabbá teszik. 

 

Mivel az árnyékolástechnikai eszközök egyidejűleg több funkciót is ellátanak, a megfelelő technikai megoldás kiválasztásához elengedhetetlen a pontos igényeink megfogalmazása.

 

Fix és csúszó kivitelben is elérhetőek illetve nagy előnyük ezeknek a rendszereknek, hogy utólag is felszerelhetőtek bármilyen nyílászáróra, homlokzatra, belső falfelületre.

 

egyedi faburkolatok

Faburkolatok egyedi kivitelben

 

Fény-, hő- és hangvédelmet biztosítanak, de heves esőzések, szélviharok idején fizikai védelmet is nyújtanak!

 

Jelen projektünk során egy nagyon letisztult egészen sűrű lécezésű designban álmodtuk meg a falburkolatok, árnyékolók stílusát! 


A falburkolatok és az árnyékolók is rejtett IP védett LED világítást kaptak, így az esti órákban gyönyörű megjelenést kölcsönöznek a ház homlokzatának.

egyedi tomorfa falburkolatok

Természetes faanyagok

Természetesen a faanyag választása is nagyon fontos, ebbe a környezetbe az A+ Kanadai Vöröscédrus faanyagunk tűnt a legharmonikusabb választásnak. 


Ez a faanyag remek választás kültéren, ugyanis a benne található cédrus olajnak köszönhetően nem csak egy kellemes illatot ad a fának, hanem védelmet is biztosít a kártevők, kórokozók ellen. 


Így garantált a 4 évszakos használat! Natúran is felhasználható, de különböző RAL színekre is kezelhető vagy lakkozható.

exkluzív falburkolatok

Exkluzív falpanel

 

 

Válassza a naturalista megjelenést és teremtsünk időtálló értéket közösen!

 

 

 

iSauna Design Home – Több mint szauna!

természetes faanyagok otthon

Kapcsolat felvétel

Elküld

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0