Egyedi beltéri design falak, térelválasztók, kültéri tömörfa burkolatok, fa árnyékolók

Exkluzív kültéri és beltéri egyedi falpanel megoldások

Kültéri fa homlokzatok gyártása

Értékálló és egyedi design-t tükröző HANDMADE tömör fa külső és belső szerelésű árnyékolók, enteriőr-exteriőr fal és mennyezet burkolatok, térelválasztók, Tv-falak, válogatott minőségű faanyagokból.
2004 óta folyamatosan fejlődő Családi Manufaktúránktól!

Az árnyékoló szerkezetek beépítésével megelőzhetjük vagy jelentősen lassíthatjuk a ház illetve lakás felmelegedését, támogathatjuk a hőszigetelő rendszert és a nyílászárók működését, illetve szabályozhatjuk a kívülről bejutó fény mennyiségét.

Fa árnyékolók gyártása, kivitelezése

Fix és csúszó kivitelben is elérhetőek illetve nagy előnyük ezeknek a rendszereknek, hogy utólag is felszerelhetőtek bármilyen nyílászáróra, homlokzatra, belső falfelületre.

Fény-, hő- és hangvédelmet biztosítanak, de heves esőzések, szélviharok idején fizikai védelmet is nyújtanak!

Jelen projektünk során egy nagyon letisztult egészen sűrű lécezésű designban álmodtuk meg a falburkolatok, árnyékolók stílusát! 
A falburkolatok és az árnyékolók is rejtett IP védett LED világítást kaptak, így az esti órákban gyönyörű megjelenést kölcsönöznek a ház homlokzatának. 

Beltéri falburkolatok, design TV falak

Az egyedi dekor falpanel igazi dísze lehet a lakásnak. Nemcsak esztétikai és design elem, hanem hangulatteremtő hatású is. 

Természetesen a faanyag választása is nagyon fontos, ebbe a környezetbe az A+ Kanadai Vöröscédrus faanyagunk tűnt a legharmonikusabb választásnak. 

Ez a faanyag remek választás beltéren és kültéren egyaránt, ugyanis a benne található cédrus olajnak köszönhetően nem csak egy kellemes illatot ad a fának, hanem védelmet is biztosít a kártevők, kórokozók ellen. 
Így garantált a 4 évszakos használat!

Fa térelválasztók, tömörfa burkolatok

Egyedi tervezésű ás gyártású térelválasztók, fali és mennyezeti panelek fából, melyek bármilyen designba beilleszthetőek. 

Modern kültéri falburkolatok, árnyékolók, homlokzatok hosszú élettartammal.


Válassza a naturalista megjelenést és teremtsünk időtálló értéket közösen!

iSauna Design Home – Több mint szauna!

Egyedi elképzelése van?

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0