Kültéri szaunaház - szervezetten, hatékonyan, átgondoltan az iSauna manufaktúrától

Kültéri szauna gyártás, kültéri szaunaház építés, telepítés - iSauna Design Home
Wellness terasz

Penthouse wellness terasz

A németországi Mainzban is nagy múltja van az I. osztályú footballnak. Megrendelőnk nem csak a fociért rajong, hanem az egyedi, kézzel készült minőségi és prémium munkáért is.

A Favorite Park Hotel tulajdonosa, egy penthouse wellness terasszal szeretett volna kedveskedni a Bundesliga Mainz csapatának. 

A professzionális műszaki- és 3D tervek olyannyira meggyőzték ügyfelünket, hogy szerette volna ha a projektet egy kézben kivitelezzük az alapozástól a kulcsrakész átadásig.

Szaunaház gyártás és építés

Az egyedi építésű kültéri szaunaház telepítésének első napján a jégeső és az erős szél nehezítette csapatunk munkáját.
Mindezek ellenére daruzással felkerültek a szaunaház elemei a negyedik emeleti tetőteraszra. 

A szaunaház alapozását egy innovatív iSauna megoldással valósítottuk meg.
A nagy teherbírású szintező lábakra alumínium keretet rögzítettünk, melyre ráhelyeztük a 27 mm-es rétegelt lemezt. Az alapozás elkészültével megkezdhettük a szaunaház építését.

Egyedi szaunaház kivitelezés

A második naptól az időjárás nekünk kedvezett, így teljes gőzerővel vághattunk bele a kivitelezésbe.

A kültéri wellness szaunaházon belül kialakításra került egy kombinált szauna ergonomikus fekvő padozatokkal himalájai sóval, pihenőtér zenei hangrendszerrel, hangulatvilágításokkal és egy zuhanyzóval.

Az előre megszervezett és átgondolt ütemtervnek, a hatékony munkavégzésnek és a profi, összeszokott asztalos csapatunknak köszönhetően 40 óra alatt egy luxus minőségű modern szaunaházat adhattunk át megrendelőnknek.

 

Kültéri szauna-wellness

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a csapatunk által végzett minőségi munka minden részlete elnyerte ügyfelünk és a Mainz-i focicsapat tetszését. 

 
Egyedi szauna, szaunaház elképzelése van? Szakértő csapatra van szüksége? Forduljon bizalommal az iSauna manufaktúrához!

Maximális életminőség, exkluzív megvalósítással

iSauna Design Home

 

 

Kapcsolatfelvétel

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0