Legyen szaunamester saját iSaunájában! Szauna szeánsz - a szaunázás élménnyé válik!

Legyen szaunamester saját iSaunájában! Szauna szeánsz - a szaunázás élménnyé válik!
Kombinált szauna építés

Szaunázzunk rendszeresen!

Alig elviselhető forróság, gyöngyöző verejtékcseppek, páratlan regenerálódás. Ez a szauna: megelőzés és gyógyítás egyszerre. A modern kor emberének elsősorban a teljes kikapcsolódás, a relaxálás optimális helye, ahol a vérerek, a bőr pórusai kitágulnak, majd összehúzódnak a váltakozó hideg-meleg levegő hatására, a szervezet pedig megszabadul a méreganyagoktól a fokozott izzadás révén.

Rohanó világunkban az egyre gyakoribb stressz hatások is kiküszöbölhetők vagy csökkenthetők a rendszeres szaunázás segítségével. 

Infraszauna gyártás

A szaunázás élménye az iSaunával

A szauna szeánsz a jó hangulat és a jó közérzet "szellemét" idézi meg a száraz-, illetve gőz szaunában. Erre a szaunaprogramra, a "Felöntés" szót a német "Aufguss" tükörfordításából használjuk.

A szauna szeánsz ideje alatt a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabin hőmérsékletét az aromás locsolásokkal, ezzel garantálva a vendégek akklimatizálódását. Személyre szabott ventilációt biztosít, szaunazászlója és törölközője segítségével kavarja a forró levegőt a vendégek körül. 

Szauna felöntés

Sweeet Honey, Citrus Cooler felöntések

A szauna melegét, az aromás illóolajok és a konyak illatát, valamint a virágméz jótékony hatását egyesíti a mézes szeánsz. Rövid előizzadást követően a meleg hatására cseppfolyóssá váló mézzel a bőrt bekenve, az a pórusokon keresztül felszívódik. Az ásványi anyagok selymessé, egészségesebbé varázsolják a bőrt. 
A szauna extrém környeztében szervezetünk verejtékezéssel védekezik, a méreganyagok mellett számos ásványi anyag is távozik a szervezetből. A szaunamester ezért friss gyümölccsel kínálja meg a vendégeket a szaunában a bőr átdörzsölésére. A vitaminok és ásványi anyagok a szaunázást követően sokkal intenzívebben szívódnak fel. 

Szauna szeánsz úmutató

Tequila Sunrise - a szauna élet sója

Rövid előizzadást követően, miközben a Tequila vérpezsdítő aromája lengi át a szaunát – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által kiosztott finomított himalájai sóval dörzsölik be. A himalájai sót természetes testradírként használva megszabadulnak az elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük egészségesebbé válik.

A só aktívabbá teszi a verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a méregtelenítést. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe. Újjávarázsolja, feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitisz tüneteit.

Egyedi szauna gyártás

Jeges szauna felöntés

Az intenzív forró levegő és a jég fagyos ellentéte, valamint a szaunamester technikájának köszönhetően vérkeringés-serkentő, frissítő hatás érvényesül.

A Borsmentának köszönhetően a légutak kitisztulnak. A váltakozás hatására testünkön többszöri jóleső borzongás fut végig, mely hatására boldogsághormonok szabadulnak fel.


Ha még többet szeretne kihozni iSauna szaunájából, szaunaházából, további szauna tippekért keresse fel weboldalunkat: https://www.szaunagyartas.hu/szauna-kalauz

Egyedi luxus szaunaház a Balaton partján - iSauna Design Home

Egyedi szauna elképzelése van?

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0