Ló a szoláriumban! Lószolárium tervezés és építés az iSaunától.

Lószolárium, lószárító tervezése, gyártása, kivitelezése - iSauna Design Kft.
szolárium lovaknak

Szolárium lovaknak

A legtöbb ló, különösen télen, ritkán vagy nem megfelelő mértékben jut naphoz, amelynek sugárzása a téli hónapokban korlátozottabb.

 

Ezért tanácsos szolárium sugárzást alkalmazni, amely jelentősen elősegíti a D-vitamin termelődését és pozitívan befolyásolja a vörösvértestek mennyiségét.

 

Ebben segít az Ön lovának az iSauna speciális egyedi igények alapján tervezett és gyártott infraterápiás ló szoláriuma.

Ló a szoláriumban

Ló a szoláriumban

Lóápolás és egészség

A szolárium használata javítja a tenyészállatok termékenységét, jótékony hatással van a ló izmainak relaxációjára, növeli az immunitást és a szervezet regenerációs képességét és nem utolsó sorban  ideális a szőrzet gyors szárításához.


Az infravörös fény jó hatással van a vegetatív idegrendszerre is, megelőzve a fertőzéseket,  gombás betegségeket, megfázást és ekcémát.A lószolárium erősíti az immunrendszert, megelőzi és kezeli az izommerevséget, elősegíti a csontnövekedést, sebek, sérülések, nyeregfeltörés esetén gyors gyógyító hatást tudunk elérni.

Ló lovarda

Lovarda innováció

 

 

Az iSauna által kínált ultramodern lószoláriummal, mely Philips Vitae infratechnológiával, intelligens vezérlésel van kialakítva új szintre emelheti  a lovak rehabilitációját lovardájában.

 

iSauna Horsepower innovációval az eredményes lótenyésztésért, lótartásért!

Lovarda innováció

iSauna Horsepower

Kérem az ajánlatot!

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0