Modern szauna az Ön kertjébe akár 2 000 000 Ft árelőnnyel!

Modern szauna az Ön kertjébe akár 2 000 000 Ft árelőnnyel!
Szauna élmények egy kis extrával!
Modern szauna ház jakuzzi

Modern szaunaház kilátással

Modern panoráma szaunaházunk várja a szaunázás szerelmeseit egy exkluzív kombinált szaunával, pihenőtérrel, zuhanyzóval, fedett terasszal, ahol kényelmesen megmártózhat a prémium minőségű Villeroy & Boch premium line masszázsmedencében.

 

Modern szaunaházunk természetesen ellenáll az időjárás viszontagságainak; anyagja, felépítése és belső kialakítása lehetővé teszi Önnek és családjának a maximális kikapcsolódást minden évszakban.

Modern szauna

Modern 21. századi szauna

Az exkluzív új generációs szaunaházaink csak kiváló minőségű alapanyagokból, a legújabb technológia felhasználásával és magas fokú hozzáértéssel készülhetnek.

 

A panorámával rendelkező modern szaunaház egy szépen harmonizáló színkontrasztos verzióban lett megálmodva. A szaunaháznál kombináltuk a legújabb Thermowood Tiroli Black Angel burkolatot az exkluzív finn rezgő nyárfa padozattal széles kivitelben.

 

Élmény szauna

iSauna élmény szauna

Sok-sok kényeztető extra egy helyen!

A modern szaunaház rendelkezik a szauna terében csillagos égbolttal, RGB led hangulat világítással a pihenőtérben Bluetooth hangrendszerrel, intelligens termosztáttal ellátott padlófűtéssel és amennyiben Ön szeretné a televíziózás élményét is biztosítjuk  így a  kedvenc műsorairól sem kell lemondania pihenés közben.

 

Merjen nagyot álmodni és válassza az egyedi formatervezésű szaunaházunkat most hihetetlen kedvezménnyel!

Panorama szauna ház

iSauna panorama élmény szaunaház

Kérem az élmény szaunaházam!

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0