Modern szaunaház élmények mérnöki megoldásokkal és precíz kivitelezéssel

Kerti családi szaunaház, kültéri szauna gyártás és építés
egyedi luxus szaunaház tervezés

Lugano Szaunaház

Luxus kivitelezés, prémium szauna élmények

 

Vannak építőmesterek, és vannak építészek. Az építés művészei. Vannak szauna gyártók, szauna mesterek, és akik művészetként kezelik a szauna gyártást. Az iSauna Design Kft. szauna manufaktúra ilyen. A kombinált szaunaház gyártás művésze.

 

A Lugano kültéri luxus szaunaház egy alkotás. Egy alkotás, mely a design-t ötvözte a funkcionalitással, a luxust a kényelemmel, és mindezt tökéletesen összehangolva a természettel.

Lugano luxus szaunaház

Kifinomult funkcionalitás

 

A kombinált szaunaház design-ját a minimál stílus, az egyszerű vonalvezetés, a minőségi anyagok, a különleges belső kialakítás és a nagy üvegfelületek adják.

 

A kültéri, kombinált szaunaház üvegfalainak köszönhetően légiessé válik a szaunatér és tökéletes kilátást kapunk a szaunaház környezetének szépségeire.

 

A kifinomult funkcionalitás az infraszauna és finn szauna kombinációjában mutatkozik meg.

lugano panoráma szaunaház

Tökéletes családi szauna élmény

 

Az infraszauna mélyterápiája, a finn szauna izzasztó hatása és a Himalája sóterápia gyógyító ereje egy szaunaház kialakításában.

 

Végeredményében a Lugano luxus kombinált szaunaház összetett funkcionalitásának és egyedi, letisztult stílusos megjelenésének köszönhetően a minőséget kedvelő szauna tulajdonosok családjának és baráti társaságának tökéletes, luxus élményt nyújt.

Panorámás vagy kertkapcsolatos?

 

Fektessen tudatosan az egészségbe és készítse fel immunrendszerét! Tökéletes választás nagy családok számára, az év minden szakában.

Több funkciós privát iSauna szaunaház, életre szóló minőségben!


Időtálló forma és szerkezet, több generációra tervezve.
Kapcsoljon handmade minőségre az iSaunával!

prémium kültéri szauna

Online szauna felmérés

Elküld

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0