Panoráma szaunaház Lugano | Szaunák akár 20-30% árelőnnyel

Panoráma szaunaház Lugano | Szaunák akár 20-30% árelőnnyel
Luxus szaunaház

Luxus szaunaház

A Lugano kültéri luxus szaunaház egy alkotás. Egy alkotás, mely a design-t ötvözte a funkcionalitással, a luxust a kényelemmel, és mindezt tökéletesen összehangolva a természettel.

A kombinált szaunaház design-ját a minimál stílus, az egyszerű vonalvezetés, a minőségi anyagok, a különleges belső kialakítás és a nagy üvegfelületek adják.

kültéri, kombinált szaunaház üvegfalainak köszönhetően légiessé válik a szaunatér és tökéletes kilátást kapunk a szaunaház környezetének szépségeire.

Design szauna

Funkcionalitás, design

A kifinomult funkcionalitás az infraszauna és finn szauna kombinációjában mutatkozik meg. Az infraszauna mélyterápiája, a finn szauna izzasztó hatása és a Himalája sóterápia gyógyító ereje egy szaunaház kialakításában. A széles, U-alakú padozat, a kályha elhelyezkedése és a két bejárati ajtó a legjobb felhasználhatóságot biztosítja vendégeinek.

A kombinált szaunaház luxusát az egyedi megjelenés, a LED háttérvilágítású lábrács és háttámlák, a különleges széles külső lambériák, a sófallal körbeépített szaunakályha többszörös gyógyító ereje és a speciális fények nyújtják.

Kültéri kombinált szauna

Kültéri szauna, szaunaház

A vékony lécezésű kifinomult felépítésű padozat, háttámla és lábrács önmagában is figyelemfelkeltő erejű, viszont a rejtett, LED világítással olyan összhatást kelt, melytől a kültéri szaunaház még izgalmasabb és különlegesebb látványt kelt.

Végeredményében a Lugano Luxus Kombinált Szaunaház összetett funkcionalitásának és egyedi, letisztult stílusos megjelenésének köszönhetően a minőséget kedvelő szauna tulajdonosok családjának és baráti társaságának tökéletes, luxus élményt nyújt.

Kerti szauna építés

Kerti szauna, szaunaház

Az iSauna szaunaház már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból.

Személyre szabott elképzelését okleveles építő- és építészmérnökök, rutinos designerek kísérik végig az első találkozástól a személyes betanításig.

Kérem a Lugano luxus kültéri szaunaház kedvezményes árajánlatát!

Egyedi szauna építés

Egyedi szauna elképzelése van?

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0