Panoráma szaunaház építés a Boutique Hotel 11 tetőteraszán

Panoráma szaunaház építés a Boutique Hotel 11 tetőteraszán

Exkluzív wellness tetőterasz

Csapatunk a történelmi Nyitra óvárosában, a Boutique HOTEL 11 exkluzív, várra néző tetőteraszán építette legújabb, panoráma szaunaházát!

A helyszín nehezítette az első nap munkafolyamatait. Tetőteraszok esetében a szaunaház elemeinek feljuttatása komoly szervezést igényel.

A nagy tapasztalatnak köszönhetően gyorsan megtaláltuk a megfelelő megoldásokat, így a nap végére a kitűzött terveket teljesítettük!

Speciális szaunaház helyszín

A telepítés második napja sem kímélte a csapatunkat.
Az extrém helyszín bizony feladta leckét a sokat látott (tapasztalt) szakembereinknek. A szűkös helyszín miatt változtatnunk kellett a stratégián.

A szaunaház minden egyes elemét daru emeli fel a tetőteraszra, ahol hely hiányában azonnal beépítésre kell kerülnie az elemeknek. Az adottságok miatt a panoráma szaunaház egyes részei a helyszínen kerülnek legyártásra.

Ezt csakis átgondolt szervezéssel és pontos kivitelezéssel lehet megvalósítani!

Egyedi szaunaház kivitelezés

A panoráma szaunaház telepítésének harmadik napján a magasság és a kilátás a Boutique Hotel11 tetőteraszáról még mindig szédítő.
 
Végre minden meghatározó elem a helyére került.
A külső és belső nyílászárókat is beépítettük, ezt követheti a finommunka illetve a hangulatért felelős fények beépítése.

Kültéri wellness-ház építés

A panoráma szaunaház telepítésének 4. reggelén egy váratlan helyzet előtt találtuk magunkat. Egy elemet pótolni kellett és daru hiányában már csak a csapat fizikai erejére tudtunk hagyatkozni.

Szerencsére ez nem okozott nagyobb fennakadást, így a munka folytatódott az ütemterv szerint. A belső rész befejező fázisához értünk. A nap végére elkészült a finn- és infraszauna, jelenleg a tesztelések zajlanak.
 
A kültéri wellness-ház külsejét is elkezdtük felöltöztetni, felkerültek a lambériák illetve a sarok emelek és a külső hangulatvilágítások is.

Handmade szaunák, szaunaházak

A Boutique Hotel 11 tetőterasz szaunaház telepítésének ötödik napja a finom és precíziós munkák jegyében telt.
Elérkeztünk a legkényesebb munkafázisokhoz, amikor a legnagyobb hangsúlyt az aprólékos kézműves kidolgozásra kell fektetni.

Emelett egész nap folyt az elektronikai berendezések, többek között az infrasugárzók, szaunakályha, belső és külső világítások és a padlófűtés tesztelése.

A tempóból emiatt visszavettünk, így a napunk is hosszabbra nyúlt, de nap végére sikeresen elkészültünk a panoráma szaunaházzal.

Kapcsolatfelvétel

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0