Stílusos kikapcsolódás | Fehérgyarmat és környéke

Stílusos kikapcsolódás | Fehérgyarmat és környéke
szaunaház tervezés

Egyedi szaunák és wellnessházak, mini nyaralók

 

Tervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk az Ön egyedi személyiségére és igényeire, hogy egy olyan otthont alkothassunk, amely teljes mértékben tükrözi a személyes stílusát és preferenciáit. A tervezés folyamatában szakértő csapatunk minden lépésben Ön mellett áll. 20 éves nemzetközi tapasztalatunkkal és rengeteg élő referenciánkkal biztosítani tudjuk professzionális munkavégzésünkről és prémium szauna és wellnessházainkról. 

Szauna wellness ház személyre szabottan

A tervezés folyamata

 

Az iSauna teljes körű szolgáltatást nyújt, kezdve az igényfelméréssel helyszínen vagy online, ami lehetővé teszi az egyedi igények pontos megértését. Ezt követi a műszaki és koncepció tervezés, ahol részletes terveket dolgozunk ki. A 3D látványtervezés és animációs film készítés segítségével vizuálisan is megmutatjuk a tervezett tereket, amit végül saját kezűleg gyártunk és kivitelezünk, így garantálva, hogy a végeredmény pontosan megfeleljen az ügyfél elképzeléseinek.

Privát wellness tervezés otthonra

Építészeti szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink során lehetőséget biztosítunk személyes vagy online konzultációra, ahol ügyfeleink részletesen ismertethetik elképzeléseiket. Ezt követően belsőépítészeti és 2-3D homlokzati látványterveket készítünk, amelyek a helyszíni felmérések alapján készülnek, hogy a legpontosabb eredményeket érjük el. Az élethű animációs filmek és virtuális séták lehetővé teszik, hogy ügyfeleink már a kivitelezés előtt bejárják tervezett tereiket. Minden projekt részletes, személyre szabott árajánlatot kap, ami tükrözi az egyedi igényeket és a műszaki követelményeket. Tervezési folyamatunkat a szakágak szoros együttműködése és támogatása jellemzi, biztosítva a magas színvonalú kivitelezést. 

egyedi szauna wellness ház

Kapcsolat

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0