Kültéri szaunaház - Balaton és környéke

Egyedi luxus szaunaház a Balaton partján - iSauna Design Home
Egyedi szauna építés Balaton környéke

Egyedi szaunaház, Balaton és környéke

Az iSauna csapata bemutatja a legújabb egyedi luxus szaunaházat, amely egy ötcsillagos szálloda szobájának kényelmét biztosítja!

Ügyfelünk kérésének eleget téve egy olyan modern és elegáns egyedi építésű szaunaházat hoztunk létre, amely eleganciájával, letisztult formavilágával, vibráló textúrájával a teljes komfort luxusérzetet biztosítsa.

Az első osztályú kanadai vörös cédrusból készült szaunaház tökéletes kombinációja az eleganciának és a 21. századi funkcionalitásnak.

Kültéri szauna építés Balaton környéke

Szaunaház jakuzzival

A szaunaház rendkívüli anyaghasználata, vibráló textúrája a gondosan megtervezett fényei még látványosabbá teszik a belső és külső teret.

Extrákból persze Dunát lehet rekeszteni, de talán amit  kiemelnénk az az egyedi megoldású fa árnyékoló elemek, a színes led világítások, az egyedi kombinált szauna, a Villeroy & Boch masszázsmedence és a csodálatos szabad kilátás a Balatonra.

Ez az egyedi építésű fényűző luxus szaunaház rengetek kézi munkát igényelt kombinálva a legmodernebb gyártási technológiával.

Okos szauna

Okos szauna, szaunaház

Az egyedi szaunaház olyan, mintha a jövőből érkezett volna. Az intelligens egyedi fejlesztésű vezérlés kiegészítve applikációval lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor elérje a szaunaházat.

Mindez azért, hogy a szaunaház kiszolgálja a benne pihenni és regenerálódni vágyó családot és barátait.

Ön is fényűzésre, csillogásra vágyik és mindezt úgy, hogy szeretné az egészségét is megőrizni, regenerálódni?  Nem kell mást tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot és közösen megtervezzük egyedi luxus wellness szaunaházát!

Szauna ajánlatkérés Balaton környéke

Kérjen ajánlatot még ma!

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0