Szauna wellness téli kert tervezéstől a kulcsrakész átadásig - 29 990 990 forinttól

Kültéri wellness-ház jakuzzival
Szauna wellness téli kert

Privát szauna-wellness tervezés

Gyakran álmodozik a hideg téli napokon arról, hogy szívesen eltöltene akár csak pár órát pihenéssel egy trópusi szigeten? 

Ma már ez nem jelent akadályt, hiszen az iSauna manufaktúra csapata megoldást nyújt erre egy exkluzív szauna wellness téli kert formájában.
Legyen szó fix vagy nyitható téli kert kialakításról. 

Első körben egy mindenre kiterjedő személyes igényfelméréssel kezdjük a folyamatot, majd ezt követően beléphetünk a tervezési fázisba. 

Kültéri wellness ház

Szauna wellness látványtervezés

A következő lépés, illetve szint a 3D látványtervek elkészítése. 

Az elkészített és az ügyfél által jóváhagyott felülnézeti tervek alapján elkészítjük a 3D modellt, felépítjük a térbeli berendezést, realisztikus fényekkel és anyagokkal ábrázolva. 

Egyedi wellness terének tudatos kialakításában cégünk 15 éves nemzetközi tapasztalatával, teljes körű helyszíni felméréssel, egyedi műszaki -, és 3D tervezéssel és személyre szabott kivitelezési árajánlatokkal segíti Önt!

Kültéri wellness szaunaház

Egyedi szaunaház otthonában

Számítógépes animáció segítségével valósághűvé válik a 2D tervrajzon felvázolt elképzelés beltéren és kültéren egyaránt.

A minőségi, fotórealisztikus ábrázolás lehetőséget biztosít arra, hogy az Ügyfél egy életszerű, alkotott virtuális térben járhassa körül leendő szaunáját, szaunaházát, wellness terét.

Célunk, hogy olyan otthoni szauna komplexumokat valósítunk meg, ahol a design, formavilág, az egészség és a funkcionalitás komplett wellness teret alkot a család minden tagja számára.

Megvalósult szauna, wellness

Családi manufaktúránk küldetése, hogy megismertessük ügyfeleinkkel, milyen előnyökkel jár egy prémium minőségben kivitelezett privát wellness helyiség rendszeres használata. 

Mesteri kivitelezést csak tudatos tervezéssel és magas fokú szakmai hozzáértéssel lehet megvalósítani!

Vegyen részt egy kötelezettségmentes gyárlátogatáson és ismerje meg családi manufaktúránk filozófiáját!

Keresse munkatársainkat és legyen Ön is részese az iSauna prémium világának!

Villeroy & Boch kültéri és beltéri masszázsmedence

Villeroy & Boch jakuzzi szaunával

Személyreszabott színkombinációk, különböző jakuzzi modellek és ideális ergonómia: a Villeroy & Boch masszázsmedencéinket egyedi igényeihez és vágyaihoz hangoljuk. Gazdag színválaszték elérhető mind a belső kagylójához, mind a külső borításhoz, valamint a JetPak modulok széles palettája teszi teljessé a személyreszabhatóságot. 


A Villeroy & Boch masszázsmedence modellek prémium felszereltséget kínálnak: stílusos rozsdamentes acél jet-ek, belső és külső világítás, megvilágított vízesés, valamint különböző láb, lábfej és csípő jet-ek. 

Szauna téli kert építés

Kapcsolatfelvétel

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0