Téli újjászületés az iSauna szaunaházban

Kültéri panoráma szaunaház újragondolva
kültéri szaunaház

Téli szaunázás öröme

 

Nem véletlen, hogy télen keresik fel legtöbben a termálfürdők szauna részlegeit, ugyanis a jóleső forróság mellett a szaunázás a legyengült immunrendszerre is kedvező hatással van. 

 

Statisztikai módszerekkel végzett kutatások bizonyítják, hogy akik rendszeresen szaunáznak ritkábban betegszenek meg a hideg időszakban.

 

Szauna wellness részleg építése, szolgáltatások bővítése. Bővitse szolgáltatásait egy komplex egyedi kültéri szaunaházzal az iSaunától.

egyedi wellness szaunaház

Wellness szaunaház

Legyen szó felújításról vagy újonnan épült wellness részlegről mi segítünk Önnek azt megvalósítani. Az iSauna Design Kft. Szauna Manufaktúra csapata a tervezés első fázisától egészen az utolsó percig rendelkezésére áll az egyedi szaunaház építés során.

 

Szolgáltatásaink: egyedi beltéri szauna építés,  egyedi kültéri szauna építés, egyedi szaunaház építés, gőz szauna építés, bioszauna építés, infrakabin, infraszauna építés, kombinált szauna építés, 4 az 1-ben egyedi, kombinált szauna építés, himalája só szauna építés, 3D látványtervezés, animációk készítése

 

szaunaház

Szaunázás öröme

 

Az iSauna által készített szaunák szállodák és fitnesz centrumok szolgáltatás bővítéseként tökéletes megoldást nyújtanak a prémium minőség kedvelőinek.

 

Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni az iSauna Design Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

szaunaház tervezés

Kapcsolatfelvétel

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0