Téliker, terasz tervezése, beépítése

Téliker, terasz tervezése, beépítése

Együtt élni a természettel

A télikert fogalma nincs pontosan meghatározva, azonban a következőkkel írhatjuk körül: a télikert egy olyan teljesen vagy részben üvegezett különálló szerkezet, mely lehet a házhoz kapcsolt, vagy szabadon álló építmény. Véd a szélsőséges időjárási körülményektől látványos, komfortos és természet közeli életteret biztosít egész évben.

A téli terasz kialakításával olyan érzésünk lehet, mintha a szabadban élnénk, mindeközben pedig élvezhetjük az otthon melegét. Akár bútorokkal, elektronikával is felszerelhetjük ezt a teret, hogy teljes legyen a kikapcsolódási faktor.

Garantált élettartam

A télikertet a zord időjárás rendkívüli mértékben megterheli. Évtizedeken át kell viselnie a tűző napfényt, a kopogó esőt, a csikorgó fagyot és a hó súlyát. A termékeinknél garantált a magas színvonal, mivel kiváló minőségű anyagokból, szerkezetből készült és a több éves szakmai tapasztalatoknak, kézi megmunkálásnak és a precíz összeszerelésnek köszönhető.

Ahhoz, hogy a végeredmény a várakozásainak megfelelő legyen, fontos a felhasználási cél meghatározása és a gondos tervezés.

A télikert előnyei

  • A télikert növeli az otthonunk értékét, ha esetleg eladásra kerülne sor.
  • További lakótér nyerhető, ezáltal sokkal komfortosabbak lehetnek a hétköznapok.
  • Egész évben olyan érzésünk lehet, mintha a szabadban töltenénk az időt
  • Akár gyógynövények, virágok vagy egyéb haszonnövények ültetésére is alkalmas lehet.
  • A lakás falára támaszkodó teraszbeépítés a kialakított állom téli kert bármilyen célra lehet hasznosítani.

Ajánlatot kérek!

Elküld
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0