Tervezéstől a megvalósításig, páratlan szaunaházak - Balatonfüred és környéke

Tervezéstől a megvalósításig, páratlan szaunaházak - Balatonfüred és környéke

Helyszíni felmérés

 

Az első feladat az ügyféllel történő egyeztetéssel történik. Ügyfelünk átadja azokat az információkat, mely alapján elindulhat a tervezési folyamat.

Fontos számunkra az ügyfél elképzelése is, mely vonatkozhat funkciókra, de akár stílusvilágra, színvilágra is. Adott esetben ekkor történik a helyszíni felmérés. A megújult formavilággal tervezett wellness-szauna lakásnak és kertnek egyaránt egyedi dísze lehet. 

 

Tudatos tervezés

 

Minden elképzelés egyedi, pont mint az Ön iSauna wellness szaunaháza. Legyen szó birtokáról , közvetlen vízparti telkéről , kertjéről vagy teraszáról, mi az egyéniségéhez tervezzük a szaunaházának stílusát.

Az iSauna Design Kft. a szauna kialakításánál a funkció mellett fontos hangsúlyt fektetünk a látványra is, en nek köszönhetően az iSauna Design Kft szaunái egészségvédő szerepük mellett, különleges szauna-wellness élményt és ellazulást biztosítanak.

3 D látványtervezés

 

Az ügyfél által jóváhagyott felülnézeti tervek alapján elkészítjük a 3D modellt, felépíthetjük a térbeli berendezést, realisztikus fényekkel és anyagokkal ábrázolva. A legjobb és legtöbbet mutató nézőpontok kiválasztásával elkészíthetjük a professzionális látványterveket.

Számítógépes animáció segítségével valósághűvé válik a 2D tervrajzon felvázolt elképzelés, beltéren és kültéren egyaránt. A minőségi fotorealisztikus ábrázolás lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfél egy életszerű alkotott virtuális térben járhassa körül leendő ingatlanját, szaunáját.

Precíz kivitelezés

 

Az egyedi építésű luxus szauna csak kíváló minőségű alapanyagokból és magas fokú hozzáétéssel készülhet. Mindezt a nemzetközi TÜV engedélyünk, minősítésünk, is bizonyítja, mellyel Magyarországon csak az iSauna Design Kft. manufaktúra büszkélkedhet. Kombinált kültéri szauna tekintetében egész Európában csak cégünk nyerte el a nemzetközi TÜV tanusítványt. A nemzetközi TÜV minősítés alatt zajló gyártástechnológiánk folyamatos fejlesztésével mindig azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a legújabb technológiák mellett egyedi fejlesztésű, a kényelem egyre magasabb fokán szolgáló újításokat nyújthassunk.

Végeredmény

 

Az iSauna szauna manufaktúra szakemberei kiemelkedő figyelemmel készítik a szaunaház és kültéri szauna típusokat, így ügyfeleiknek mindenből prémium minőség jut.Szívesen meghívjuk Önt egy gyárlátogatás!

 

 

 

 iSauna Design Home - Maximális életminőség - exkluzív megvalósítással

szauna gyártás

Kapcsolatfelvétel

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0