Új, ultramodern szaunák Győr | Beltéri finn szauna aromaterápiával Győr

vision sauna
Beltéri szauna Győr

Beltéri szauna tervezés Győr

Kedves ügyfelünk olyan kéréssel keresett meg minket, hogy tervezzünk neki egy exkluzív szaunát. Így született meg a legújabb beltéri finn szaunánk a Vision.

Ez, az egyedi design beltéri szauna innovatív autentikus és egyedülálló hangulatot sugall.Hatékony és többkörös ötletgyűjtést követően választottuk ki a tökéletes szauna dizájnt. Professzionális tervezői csapatunk kiemelt figyelmet fordított ügyfelünk egyedi igényeire és így jött létre a személyre szabott, letisztult vonalvezetésű Vision beltéri szauna.

Modern szauna építés Győr

Modern szauna gyártás Győr

A Vision beltéri szauna kiváló minőségű hőkezelt kőrisből és finn rezgő nyárfából készült, amit modern háttérvilágítás és Bluetooth hangrendszer egészít ki, így nyújtva zavartalan és meghitt kényelmet. A prémium Harvia Virta szauna kályha, bio és aromaterápiás funkcióival, tökéletes szaunaélményt garantál. A szauna zökkenőmentes működését az iSauna Home intelligens vezérlőrendszer biztosítja, melynek köszönhetően a Vision szauna ideális választás lehet azok számára, akik luxus szaunaélményre vágynak, legyen az beltéri vagy kültéri kivitelben.

Ön is exkluzív beltéri szauna megvalósításán gondolkodik? Vagy más konkrét szauna elképzelései vannak?

Keresse az iSauna Design Kft. tervezői csapatát és valósítsuk meg együtt álmai beltéri szaunáját!

Prémium szaunagyártás Győr

Kapcsolatfelvétel

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0