Wellness élmény otthon - szauna otthon, otthoni wellness építés

Belsőépítészeti tervezés és kivitelezés az iSaunától
Új trendek az iSaunától!
Otthoni wellness

Wellness élmény otthon

 

Gondolt már arra egy nehéz munkahét után, hogy milyen jó lenne egy pihentető wellness hétvége? A jó hírünk az, hogy már nem kell ezért elutaznia és heteket várnia. Az igazi wellness hangulatot otthon is megteremtheti az iSauna wellness szaunáival, wellness szaunaházaival, wellness helységeivel legyen szó kültéri vagy beltéri wellness-ről.

 

 

Na, de hogyan is?

Házi wellness szauna

Wellnesszeljünk otthon

 

 

Az iSauna Design Kft. fiatalos és kreatív csapata komplett egyedi szaunaház, beltéri és kültéri wellness teljes megtervezését, kivitelezését vállalja. Bátran fordulhat hozzánk egyedi igényekkel, elképzeléseket a csapatunk megvalósítja Önnek.

 

Számos egyedi tervezési és építési lehetőséget kínál maga a szauna wellness összekapcsolása fürdőszobával, terasszal, télikerttel. Kreatív, dizajnos kombinált funkciókkal rendelkező szauna wellness kényelem szigete lesz otthonunkban.

Wellness helység

Hangulatos otthoni wellness helység

 

 

Az otthoni wellness, szauna, illetve wellness helység meglétének célja az, hogy bármikor elérhetővé válik az egész család részére a  feltöltődés, aktív pihenés és relaxáció.  

 

Egészen más az, ha napjaink, estéink során bármikor ellazulhatunk egy jó jakuzziban vagy melegedhetünk, méregteleníthetünk a szaunában.

Álom wellness iSauna

iSauna egyedi wellness tervezés és kivitelezés

 

 

Ha pedig igazán nagyot mer álmodni, akkor a kertjében, teraszán egy komplex szauna wellness kap helyet szaunával, masszázsmedencével, pihenőtérrel.  

 

Hangulatos otthoni wellness helység igazán pihentető pillanatokat biztosít a hétköznapokban.  Vegye fel bátran velünk a kapcsolatot és mi megtervezzük és kivitelezzük álmai házi wellnessét.

Egyedi wellness otthon

Otthoni wellness a megvalósult álom

Felveszem a kapcsolatot
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0