Letöltés (PDF)

Szauna szeánsz


A szauna szeánszok élménye és hatása

 

Alig elviselhető forróság, gyöngyöző verejték cseppek, páratlan regenerálódás. Ez a szauna: megelőzés és gyógyítás egyszerre. A modern kor emberének elsősorban a teljes kikapcsolódás, a relaxálás optimális helye a finn szauna vagy infraszauna, ahol a vérerek, a bor pórusai kitágulnak, majd összehúzódnak a váltakozó hideg-meleg levegő hatására, a szervezet pedig megszabadul a méreganyagoktól a fokozott izzadás révén. Rohanó világunkban az egyre gyakoribb stressz hatások is kiküszöbölhetőek vagy csökkenthetőek a rendszeres szauna használat segítségével.


Szauna Szeánsz®-a szaunázás élménnyé válik

A Szauna Szeánsz ® a jó hangulat és a jó közérzet "szellemét" idézi meg a száraz szauna illetve gőz szauna kabinban. Erre a szauna szeánsz programra, a "Felöntés" szót a német "Aufguss" tükör fordításából használjuk. A Szauna Szeánsz ® ideje alatt a szauna mester bent tartózkodik a vendégekkel a finn szauna kabinban, fokozatosan hevíti fel a hőmérsékletet az aromás locsolásokkal, ezzel garantálva a vendégek akklimatizálódását. Személyre szabott ventilációt biztosít, szauna zászlója és törölközője segítségével kavarja a szauna forró levegőjét a vendégek körül.

A szaun szeánsz felöntés ideje alatt a szauna mester szívesen válaszol minden, a szauna használatát, eredetét érintő kérdésre. Emellett felügyeli a szauna részleget és ellenőrzi a helyes-, és higiénikus szauna használat szabályait. A Szauna Szeánsz ® abban is különbözik a hagyományos szaunázástól, hogy a szauna mesternek köszönhetően társalgás, viccelődés folyik a Szauna Szeánsz ® során. Az egymást követő szauna programok egyre erőteljesebbek. Egy-egy szauna szeánsz program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki, aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szauna helyiséget. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxálás.


Szauna Show-Sweeet Honey – mézes érintés a finn szauna kabinban

A szauna melegét, az aromás illóolajok és a konyak illatát, valamint a virágméz jótékony hatását egyesíti a mézes szauna szeánsz. Rövid előizzadást követően a meleg hatására cseppfolyóssá váló mézzel a bőrt bekenve, az a pórusokon keresztül felszívódik. Az ásványi anyagok selymessé, egészségesebbé varázsolják a bort.


Ice Mint Kamikaze - egy borzongató szauna szeánsz

Az intenzív forró szauna levegő és a jég fagyos ellentéte, valamint a szauna mester technikájának köszönhetően vérkeringés-serkentő, frissítő hatás érvényesül. A Borsmentának köszönhetően a légutak kitisztulnak. A váltakozás hatására testünkön többszöri jóleső borzongás fut végig, mely hatására boldogság hormonok szabadulnak fel.


Citrus Cooler-a frissítő citrusos szauna szeánsz

A szauna extrém környezetében szervezetünk verejtékezéssel védekezik, a méreganyagok mellett számos ásványi anyag is távozik a szervezetből. A szauna mester ezért friss gyümölccsel kínálja meg a vendégeket a szauna kabinban a bőr átdörzsölésére, majd megkóstolásra is. A vitaminok és ásványi anyagok a szauna használatát követően sokkal intenzívebben szívódnak fel.


Tia Maria-kávéval felpörgetve

Szauna koktélunk felöntésén a kávé egyedi illata keveredik a csokoládé likőr és vanília aromájával. A testet, lelket és érzékeket ébresztő szauna szeánsz méregtelenítő és stressz oldó hatása mellett kitűnő hangulatjavító is.


Tequila Sunrise-az élet sója

Rövid előizzadást követően, miközben a Tequila vérpezsdítő aromája lengi át a szauna levegőjét – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szauna mester által kiosztott finomított himalája sóval dörzsölik be. A himalájai sót természetes testradírként használva megszabadulnak az elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük egészségesebbé válik. A só aktívabbá teszi a verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a szauna méregtelenítő hatását. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe. Ez a szauna szeánsz újjávarázsolja, feszesíti a bort, csökkenti a cellulitisz tüneteit.
 


After Eight-menta az esti érzékek ébredéséért

Az esti fürdővarázs party első szauna felöntése a menta és a csokoládé aromájával az érzékeket célozza meg. A mentol hűsítő és tisztító hatásának köszönhetően a légútak és az elme is felfrissül. A csokoládé illata endornt, boldogság hormont szabadít fel, miközben szauna mesterünk szauna zászlójával folyamatosan kavarja a szauna forró levegőjét.
 


Pina Colada-trópusi hangulatú szauna szeánsz

 
A szauna felöntés előtti hastánc bemutató vidám folytatásaként megidézzük a forró, trópusi hangulatot a finn szauna kabinban. A fehér rum karakteres aromája keveredik a déli gyümölcsök friss illatával. Immunrendszer és közérzetjavító hatás mellett szauna mesterünk gondoskodik a feledhetetlen hangulatról, melyet a kókusszal megszórt friss ananász teszi fel a koronát.
 

 

Chocolatte flip-édes érzés(gőzkabin)

 
A többi szauna szeánsszal ellentétben itt nem a finn szauna kabinban, hanem 45 °C-os gőz kabinban zajlik a program. A vendégek csokoládékrémmel kenik be testüket, amely a melegben és a magas páratartalom hatására lassan elolvad és felszívódik a bőrükön. Finom illatával elbódít, felemel a mindennapok szürkeségéből. A csokoládéban található kakaóvaj magas antioxidáns tartalma miatt kiváló bőröregedés gátló. Látványosan javítja a fáradt és igénybe vett bor minőségét.
 


Yoghurt Dream-joghurtos gőzölés(gőzkabin)

Aktív bőrápoló programjaink közé tartozik a szintén gőzkabinban zajló felöntés. Néhány perces előizzadás után - a méz és vanília aromájával körülölelve – a szauna mester mézes-joghurtot csorgat a vendégek kezébe, melyet a bőrükre kenve végzik a szeánszot. A meleg és az élőfórás joghurt hatására a bőr selymessé, egészséges kinézetűvé válik. Kitűnő program a szombat este méltó lezárásaként.
 
Fenti szauna szeánszok igénybevehetőek a Hunguest Hotel Damona-ban!

Ajánlott termékek

Harvia szauna szett (vödör, kanál, pára-hőmérő)Harvia szauna luxus szett
Szauna vezérlő moduliSauna Home szauna LAN app vezérlés
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0
Segíthetünk? ×
Laco MártaLaco Márta Laco Márta International manager üzenet küldése Online szauna felmérés
Boros VeraBoros Vera Boros Vera Egyedi szauna designer üzenet küldése Online szauna felmérés
balázs csababalázs csaba balázs csaba Ügyvezető / Designer üzenet küldése Online szauna felmérés