Komárom-Esztergom megye,
Szauna wellness hivatástudattal - Tatabánya

loading
Panoráma szauna egyedi építéssel
  • Panoráma szauna egyedi építéssel
  • Egyedi szauna wellness helyiség
  • Kombinált szauna finn szauna kályhával
  • Egyedi kombinált szauna
  • Szauna wellness látványterv
  • Szauna előzetes látványterve
  • Festett üveg zuhanyzó kialakítással
  • Szauna wellness építése

Szauna wellness tervezés és kivitelezés hivatástudattal

 

A helyszín Tatabánya, a Turul madár szomszédságában. A panoráma gyönyörű és magával ragadó. A megrendelő egy kedves, fiatal pár kifejezetten jó ízléssel. Az elképzelés egy kombinált wellness helyiség kialakítása szauna, pihenő és zuhanyzó építésével. A végeredmény egy egyedi belsőépítészeti alkotás, ahol az egészség, funkció és design találkozik.

Kreatív megoldásokra nyitott ügyfeleink egy egyedi építésű, kombinált szauna kivitelezése miatt fordultak hozzánk, Törökbálinti üzletünkbe. Szimpatikus volt nekik, hogy nemcsak a kombinált szauna, hanem az egész szauna wellness helyiség kialakításában segítünk, a tervezéstől a kivitelezésig, úgy hogy minden egy kézben marad.

A helyszíni felmérést és többszöri egyeztetést követően döntöttek úgy, hogy az egyedi szauna előtti pihenő, a zuhanyzó és a wellness mellékhelyiségeinek kialakítását is ránk bízzák.

 

Kombinált szauna Tatabánya felett

A helyszín egyediségéhez méltón a kombinált szauna is egyedi kialakítással készült figyelembe véve a megrendelők szaunázási szokásait és egyedi kívánságait. A kombinált szauna különlegességét az épített üvegfal adja, ami miatt a beltéri szauna egyben kültéri is.

A csillagos égbolttal megbolondított wellness helyiségből lehet a szaunába belépni. A kombinált szauna használata közben az az érzésünk lehet, hogy kint vagyunk a kertben, hisz a szauna élményét a gyönyörű panoráma fokozza.

A kombinált szauna finn szauna kályhája a padozatba süllyesztve illeszkedik a letisztult formavilághoz. Az infraszauna hatását a lehajtható infraszauna panelek emelik. A himalája sóterápia egészségre gyakorolt hatása mind a finn szauna, mind az infraszauna használatakor élvezhető.

 

Tenger alatti zuhany élmény

Az iSauna Design Kft. szauna manufaktúra legújabb szolgáltatása a festett üveggel történő egyedi, belsőépítészeti, wellness megoldások. Az edzett üvegre való nyomtatás új lehetőségeket és egyedi, extrém wellness megoldásokat nyit. Ügyfeleink nyitottságát tükrözi a tengerialatti mintázatú wellness zuhanyzó kialakítása. A festett üvegeket a ledes megvilágítás teszi élettelivé, olyannyira mintha tényleg a természetben fürödnénk.

 

Egységben a harmónia

Szauna wellness munkánk során a legfontosabb az volt, hogy az egészség, a funkcionalitás és a design találkozzon egy tökéletes harmóniában az egyedi szauna wellness helyiségben. Az eredmény magáért beszél…

 

Az iSauna szauna wellness már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

 

Egyedi szauna elképzelése van?

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Szauna wellness szakértő

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0