St. Moritz,
Infraszauna és bioszauna az Alpokban

loading
Bioszauna, infraszauna gőzzel és sóterápiával
  • Bioszauna, infraszauna gőzzel és sóterápiával
  • Egyedi szauna tervezés és gyártás
  • Kombinált szauna

Infraszauna és bioszauna az Alpokban

 

St. Moritz városa Svájc egyik közkedvelt síparadicsoma. Az Alpok 12 leghíresebb síterepe közül ez az a hely, ahol a hírességek a téli hónapokat a luxus jegyében élvezik.

St. Moritz-i ügyfelünk már vásárolt tőlünk egy kültéri kombinált szaunát, s mivel elégedettek voltak velünk, és a feleségnek az infraszauna méregtelenítő hatására, a gyerekeknek asztmás megbetegedésük folytán az EOS-Steamer gőzgenerátorra és a sóterápiára volt szükségük, ezért a beltéri bioszauna kialakítása mellett döntöttek.

Ügyfelünk kérése az volt, hogy a szauna helyiséget falburkolattal, álmennyezettel és a szaunával kompletten tervezzük meg az általa küldött nyers fotó alapján. Ez alapján a falburkolatok amerikai dió furnérból lettek kialakítva, mind a pihenőben, mind a hálószobában. Az álmennyezet 3x10 cm-es dió furnér panelekből állt össze.

Célunk a helyiségekben az volt, hogy a fa természetes hatását és a designt egy letisztult, barátságos hangulatú infraszauna és bioszauna kialakításával egyesítsük.

Így egy olyan egyedi építésű kabint terveztünk, melyben az infraszauna mélyterápiás hatása a gőz és az aromaterápia élményével találkozik.

A feleség kifejezetten szereti az infraszauna hatását, mert segítségével a szülés utáni felesleges kilókat úgy tudja lefaragni, hogy bőre megőrzi rugalmasságát, valamint a gyerekek számára sem megterhelő, mert a bioszauna a Harvia Steamer gőzfejlesztőnek köszönhetően alacsony hőfokon működik, ugyanakkor a só és gyógynyövények keveréke gyógyító hatással van asztmájukra és allergiájukra.

Mivel az Alpokban 6 hónapon keresztül hideg van, ezért fontos, hogy a szülők és a gyerekek immunrendszere erős legyen. Pont erre szolgál a bioszauna Himalája sóterápiával, mely kiválóan segíti egészségük megőrzését és az esetleges betegségek gyógyítását. A Himalája só 84 féle ásványi anyagával és mikroklímájával erősíti az immunrendszert, tisztítja a légutakat.

A bioszauna különlegessége a beépített ablak, az amerikai dió furnér burkolat és a legújabb iSauna Design Kft.. kombinált szauna vezérlése. Tervezés során a szaunát úgy alakítottuk ki, hogy azt a meglévő ablakhoz építettük, így az infraszauna és bioszauna használata közben lehet a hegyek nyújtotta látványban gyönyörködni.

Az ablakon és ajtón kívül kapott még egy íves üveget az infraszauna, így a design összhangban van a természettel.

A szaunahelyiségben és faldekorként is használt amerikai dió furnér a szauna oldalán is visszaköszön, ami így különleges hangulatot áraszt a kanadai vörös cédrussal ötvözve.

Kombinált bioszauna gyártásunk újdonsága a multifunkcionális iSauna Design Kft. szauna vezérlés. Érintő képernyős szauna vezérlés, mellyel irányíthatjuk az infraszauna, a gőzszauna és a fényterápia funkciót is, 6 színárnyalatban változtatható, vízálló.

Egyediségét adja még, hogy egy szellőztető funkcióval ellátott, mely az infraszauna és bioszauna használata után tökéletesen, minden esetben automatikusan kiszárítja a kombinált szauna kabint.

Ügyfeleink visszajelzése nagyon pozitív, elmondásuk alapján naponta kétszer hódol a család az infraszauna vagy bioszauna, és a himalája sóterápia által nyújtott gyógyító hatásnak.

 

Az iSauna szauna már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

Nyitott a kreatív szauna-wellness megoldásokra?

Egy exkluzív, egyedi szauna-wellness megoldást keres az egész család számára? A beltéri szaunák megfelelő kikapcsolódást és egészséget biztosít az év mindennapján!

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0