Letöltés (PDF)

Bioszauna - a kíméletes szauna


Bioszauna

 

A szauna hatása eltérő lehet attól függően, hogy a szauna melyik típusát választjuk.

A szauna világa egy széles és színes világ. Mindenki oly módon választhatja meg a számára megfelelő szauna, szaunázás típusát, hogy milyen hatást szeretne elérni. Relaxálni, regenerálódni szeretne a szauna használata közben, felfrissülni vagy izomzatot lazítani.

Lehet ez egy száraz finn szauna, gőz szauna, mélyterápiás infraszauna, vagy egy kímélő bioszauna.

 

Bioszauna a mindennapokban

A bioszauna kímélő megoldást nyújt azok számára, akiknek a finn szauna túlságosan meleg, esetleg fullasztó, vagy a gőzfürdő túlságosan párás. A bioszauna kabinban a hőmérséklet 40-60 ºC körüli, és a páratartalom 20-60%-os a beépíthető gőzfeljesztős szauna kályhának köszönhetően.

A bioszauna kiegészíthető különböző fényterápiákkal a vizuális élmény, és az egészségjavító hatás fokozása érdekében.

A szaunagyártás legújabb különlegessége az Harvia kombinált szauna kályha, ami a kíméletes finn szauna és a gőzszauna elegye.

Különlegessége, hogy egyik típusa fal mögé építhető, ezáltal elrejthető. Javasoljuk luxus szaunákhoz és egyedi design-nal rendelkező exkluzív szauna kabinokhoz.

A szauna köveken kívül egy saját gőzgenerátor található ebben az egyedi kombinált szauna kályhában.

Speciális vezérlő tartozik ehhez a szauna kályhához. 5 literes víztartály és acél növénytartó biztosítja a sokrétű, izgalmas használatot.

A Harvia kombinált kályha biztosított élményt fokozhatjuk illóolajokkal, növényekkel, szárított gyógynövényekkel és különböző terápiákkal.

A gőzös kályha kiegészítője egy párologtató edény, melybe himalája sót, szárított gyógynövényeket, friss gyümölcsöket vagy különböző szauna aromákat lehet tenni.

Ha szereti a szauna szeánszokat, de a magas hőmérsékletet nem bírja, akkor tökéletes megoldást nyújtanak az Harvia szauna bio kályhák. Különböző felöntéseket, ötleteket talál a Szauna Szeánsz leírásunkban.

Ajánlott termékek

Harvia Virta Combi vez. nélkül, kézi feltöltéssel 9kW
Rejtett szaunakályha - 9kWRejtett szaunakályha vezérlő nélkül - 9kW
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0