Letöltés (PDF)

Szauna szeánsz


A szauna szeánszok élménye és hatása

 

Alig elviselhető forróság, gyöngyöző verejték cseppek, páratlan regenerálódás. Ez a szauna: megelőzés és gyógyítás egyszerre. A modern kor emberének elsősorban a teljes kikapcsolódás, a relaxálás optimális helye a finn szauna vagy infraszauna, ahol a vérerek, a bor pórusai kitágulnak, majd összehúzódnak a váltakozó hideg-meleg levegő hatására, a szervezet pedig megszabadul a méreganyagoktól a fokozott izzadás révén. Rohanó világunkban az egyre gyakoribb stressz hatások is kiküszöbölhetőek vagy csökkenthetőek a rendszeres szauna használat segítségével.


Szauna Szeánsz®-a szaunázás élménnyé válik

A Szauna Szeánsz ® a jó hangulat és a jó közérzet "szellemét" idézi meg a száraz szauna illetve gőz szauna kabinban. Erre a szauna szeánsz programra, a "Felöntés" szót a német "Aufguss" tükör fordításából használjuk. A Szauna Szeánsz ® ideje alatt a szauna mester bent tartózkodik a vendégekkel a finn szauna kabinban, fokozatosan hevíti fel a hőmérsékletet az aromás locsolásokkal, ezzel garantálva a vendégek akklimatizálódását. Személyre szabott ventilációt biztosít, szauna zászlója és törölközője segítségével kavarja a szauna forró levegőjét a vendégek körül.

A szaun szeánsz felöntés ideje alatt a szauna mester szívesen válaszol minden, a szauna használatát, eredetét érintő kérdésre. Emellett felügyeli a szauna részleget és ellenőrzi a helyes-, és higiénikus szauna használat szabályait. A Szauna Szeánsz ® abban is különbözik a hagyományos szaunázástól, hogy a szauna mesternek köszönhetően társalgás, viccelődés folyik a Szauna Szeánsz ® során. Az egymást követő szauna programok egyre erőteljesebbek. Egy-egy szauna szeánsz program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki, aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szauna helyiséget. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxálás.


Szauna Show-Sweeet Honey – mézes érintés a finn szauna kabinban

A szauna melegét, az aromás illóolajok és a konyak illatát, valamint a virágméz jótékony hatását egyesíti a mézes szauna szeánsz. Rövid előizzadást követően a meleg hatására cseppfolyóssá váló mézzel a bőrt bekenve, az a pórusokon keresztül felszívódik. Az ásványi anyagok selymessé, egészségesebbé varázsolják a bort.


Ice Mint Kamikaze - egy borzongató szauna szeánsz

Az intenzív forró szauna levegő és a jég fagyos ellentéte, valamint a szauna mester technikájának köszönhetően vérkeringés-serkentő, frissítő hatás érvényesül. A Borsmentának köszönhetően a légutak kitisztulnak. A váltakozás hatására testünkön többszöri jóleső borzongás fut végig, mely hatására boldogság hormonok szabadulnak fel.


Citrus Cooler-a frissítő citrusos szauna szeánsz

A szauna extrém környezetében szervezetünk verejtékezéssel védekezik, a méreganyagok mellett számos ásványi anyag is távozik a szervezetből. A szauna mester ezért friss gyümölccsel kínálja meg a vendégeket a szauna kabinban a bőr átdörzsölésére, majd megkóstolásra is. A vitaminok és ásványi anyagok a szauna használatát követően sokkal intenzívebben szívódnak fel.


Tia Maria-kávéval felpörgetve

Szauna koktélunk felöntésén a kávé egyedi illata keveredik a csokoládé likőr és vanília aromájával. A testet, lelket és érzékeket ébresztő szauna szeánsz méregtelenítő és stressz oldó hatása mellett kitűnő hangulatjavító is.


Tequila Sunrise-az élet sója

Rövid előizzadást követően, miközben a Tequila vérpezsdítő aromája lengi át a szauna levegőjét – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szauna mester által kiosztott finomított himalája sóval dörzsölik be. A himalájai sót természetes testradírként használva megszabadulnak az elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük egészségesebbé válik. A só aktívabbá teszi a verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a szauna méregtelenítő hatását. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe. Ez a szauna szeánsz újjávarázsolja, feszesíti a bort, csökkenti a cellulitisz tüneteit.
 


After Eight-menta az esti érzékek ébredéséért

Az esti fürdővarázs party első szauna felöntése a menta és a csokoládé aromájával az érzékeket célozza meg. A mentol hűsítő és tisztító hatásának köszönhetően a légútak és az elme is felfrissül. A csokoládé illata endornt, boldogság hormont szabadít fel, miközben szauna mesterünk szauna zászlójával folyamatosan kavarja a szauna forró levegőjét.
 


Pina Colada-trópusi hangulatú szauna szeánsz

 
A szauna felöntés előtti hastánc bemutató vidám folytatásaként megidézzük a forró, trópusi hangulatot a finn szauna kabinban. A fehér rum karakteres aromája keveredik a déli gyümölcsök friss illatával. Immunrendszer és közérzetjavító hatás mellett szauna mesterünk gondoskodik a feledhetetlen hangulatról, melyet a kókusszal megszórt friss ananász teszi fel a koronát.
 

 

Chocolatte flip-édes érzés(gőzkabin)

 
A többi szauna szeánsszal ellentétben itt nem a finn szauna kabinban, hanem 45 °C-os gőz kabinban zajlik a program. A vendégek csokoládékrémmel kenik be testüket, amely a melegben és a magas páratartalom hatására lassan elolvad és felszívódik a bőrükön. Finom illatával elbódít, felemel a mindennapok szürkeségéből. A csokoládéban található kakaóvaj magas antioxidáns tartalma miatt kiváló bőröregedés gátló. Látványosan javítja a fáradt és igénybe vett bor minőségét.
 


Yoghurt Dream-joghurtos gőzölés(gőzkabin)

Aktív bőrápoló programjaink közé tartozik a szintén gőzkabinban zajló felöntés. Néhány perces előizzadás után - a méz és vanília aromájával körülölelve – a szauna mester mézes-joghurtot csorgat a vendégek kezébe, melyet a bőrükre kenve végzik a szeánszot. A meleg és az élőfórás joghurt hatására a bőr selymessé, egészséges kinézetűvé válik. Kitűnő program a szombat este méltó lezárásaként.
 
Fenti szauna szeánszok igénybevehetőek a Hunguest Hotel Damona-ban!

Ajánlott termékek

Harvia szauna szett (vödör, kanál, pára-hőmérő)Harvia szauna luxus szett
Szauna vezérlő moduliSauna Home szauna LAN app vezérlés
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0