Jász-Nagykun-Szolnok megye,
Falusi turizmus a luxus jegyében - Jásztelek

loading
Falusi turizmus
  • Falusi turizmus
  • Wellness szaunaház a falusi turizmusban
  • Wellness szauna télikerttel
  • Falusi vendéglátás szaunaházzal
  • Wellness szauna dézsafürdővel

Falusi turizmus a luxus jegyében

 

A falusi turizmus a szabadidő rekreációs célú eltöltése falusi környezetben. A falusi turizmus a turizmus egy sajátos formája, mely általában valami új megismerésének szándékától motivált. A falusi turizmus lényege nem csak a falu, hanem a falusias környezet. A falusi turizmus a városi ember találkozása a természettel, a városi embert mindig is vonzotta a falusias élet. A falusi turizmus újraépíti az ember és természet kapcsolatát. A falusi turizmus az egyik legizgalmasabb módja annak, hogy a turista közvetlenül megismerhesse egy falu, tájegység életét, kultúráját és szokásait. A falusi turizmus tágabb értelemben a falusi vendéglátást is magában foglaló komplex kikapcsolódási forma.

Ezt a fajta kikapcsolódást emelte új szintre a képeken látható kültéri szaunaház tulajdonosa. Elképzelése a falusi turizmus megismertetése a wellness, spa és luxus jegyében. Az ember találkozása a természettel és wellness élménnyel. A szauna kisebb törzsekben, falvakban alakult ki, így megjelenése a falusi turizmusban nem meglepő. A falusi turizmus az élmény, az új megismerése, a természet és egészséges környezet találkozása.

A kültéri szaunaház a legalkalmasabb wellness, spa kiegészítő egy olyan nap zárásaként, ahol a falusi turizmus keretében szervezett túrák, kirándulások okozta fáradalmakat lehet kipihenni. A szauna szintén az élmény, a természet és egészség találkozása egy helyen. A Cube Luxury Garden szaunaház üveges felületei végett az ember közel marad a természethez, és a nem mindennapi tájban gyönyörködhet szaunázás közben.

A finn szauna és infraszauna használata biztosítja az egészségre gyakorolt jótékony hatást. Az élményt a szaunaház luxus kialakítása, a hőtárolós szaunakályha és annak lehetősége adja, hogy az izzasztófürdő után a szauna tusolójában vagy télen a hóban hűthetjük le felhevült testünket. A wellness szauna élmény és lehűlés után pedig folytathatjuk a pihenést a dézsafürdő használatával. Az üveges tető alatt és a bontott téglás oszlopok között, a szauna mellett található egy fűthető dézsafürdő, melynek különlegessége, hogy fatüzelésű kályhájával szabályozhatjuk a víz hőmérsékletét. Új wellness szauna szolgáltatás télikerttel. Kérje, egyedi 3d látványtervezésünket és ajánlatunkat, amennyiben a falusi turizmust vagy az otthoni wellness élményt új szintre szeretné emelni.

Hogyan lehet kertjéből egy wellness oázis?

Az iSauna minden szauna elképzelésre megoldást nyújt!

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0