Európa,
iSauna vélemények - Rólunk mondták

loading
Szauna vélemények
  • Szauna vélemények

Szauna vásárló ügyfeleink írták:

 

 Léder Zoltán - Belsőépítész - 2014

„ A weboldalatokon találtam meg a Lipóti pékség belsőépítészeti terveit, ami meggyőzött a profizmusról. Ez alapján ajánlottam ügyfelemnek, hogy az egyedi wellness világ tervezésével és kialakításával bízzuk meg az iSauna Design Kft.-t. A közös munka során tetszett a nyitottságotok, a kreatívitásotok és lojalitásotok. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött mondhatom, nagyon ritka, hogy belsőépítészként ilyen rugalmasan tudtam gyártó-kivitelező céggel dolgozni. Úgy érzem lesz még közös munkánk!. "

 Thomas Duda

„ November hónapban néztük ki a törökbálinti Max Cityben azt a szaunát, amely alapján megrendeltünk Önöktől egy kültéri szaunaházat. Megtörtént a helyszíni felmérés, maximális elégedettségünkre munkatársuk konstruktív, segítő ötleteivel, intelligens közvetítésével összeállítottuk, hogy milyen felszereltséget szeretnénk. A bemutatóteremben szintén sikeresen tárgyaltunk, s bár az elképzelésünknek megfelelő konstrukció ára meghaladta az általunk eredetileg erre szánt összeget, de a honlapon és a bemutatóteremben látható magas minőség meggyőzött minket. A szaunát az ígért időpontban telepítették, így a család már Karácsonykor együtt élvezhette a kültéri szaunázást. ”

 

„ Szauna dizájner munkatársukkal maximálisan elégedettek vagyunk, kedves, intelligens, korrekt, együttműködő, a kialakítást jó ötletekkel, mégsem erőszakosan segítő személy, segített a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót összeállítani. A szerelést végző munkatársak is kedvesek, dolgosak voltak. Ritka az ilyen cég, öröm volt Önökkel dolgozni. ”

  Herbert Dénes - 2012

„ A www.szaunagyartas.hu oldalon találtam a cégeteket, majd további inspirációt nyertünk a www.kulteriszaunahaz.hu oldalról. Számomra az volt a legszimpatikusabb, hogy egyedi igények alapján készítitek el a szaunákat, s erről ingyenes 3D látványtervet is kapunk. Elég határozott elképzelésünk volt a kerti szaunáról, de az iSauna Manufaktúra megoldásaikban tágították a lehetőségek határát. Most már tudjuk, mit jelent az a mondat, hogy „megrendelőnk személyiségét tükrözi az egyedi gyártású szauna. "

 Vladimir Petrov - 2014

„ Az iSauna Manufaktúrát az interneten találtuk, és elsőre elég bizarr ötletnek tűnt, hogy egy magyar céget bízzunk meg Cipruson épülő házunkba egy minden igényt kielégítő szauna tervezésével és kivitelezésével. A munkatársak nyitottsága, a folyamatos kapcsolattartás, a profizmus és a látványterv meggyőzött minket, hogy jól döntöttünk. Pár napja vettük birtokunkba szaunát, s minden elképzelésünket felülmúlta. Baráti köszönettel. "

 Július Suvert - 2014

„ Szlovákiában épülő családi házunkba szerettünk volna egy finn szaunát, és egy ismerősünk ajánlotta Önöket. Már az első beszélgetés során meggyőztek arról, hogy a finn szauna mellé logikus választás az infraszauna és a Himalája sóterápia. A család minden tagja maximálisan ki tudja használni a különböző funkciókat. Nagyon elégedettek vagyunk, reméljük a mi ajánlásunkra még több szlovákia magyar örömét lelheti a kézzel gyártott magyar termékben. ”

 Scheibenbauer Christofer - 2012

„ Munkáikra jellemző a precizitás, az igényesség és az odafigyelés, mind a szaunára, mind az ügyfélre egyaránt.”

 Ján Gaspar - 2013

„ Az építkezés során tapasztalt kellemetlenségek után olyan céget kerestem a wellness kialakításával kapcsolatban, akik egy kézben tartanak mindent a tervezéstől a kivitelezésig. A közel 150nm-nyi alagsor letisztult, funkcionális wellnessé varázsolódott. ”

 Jörg Hennerichi - 2014

„ Sokat gondolkodtunk, hogy beltéri vagy kültéri szaunát csináltassunk. A kültéri után jobban húzott a szívünk a szép panoráma miatt. Tudtuk, hogy minimál stílust szeretnénk, amihez sok üveg kell, és féltünk, hogy nem tudjuk majd télen megfelelően felfűteni. A cég segítő és türelmes munkatársai megnyugtattak minket, amit ezúton is köszönünk, hisz már meg is tapasztaltuk és nagyon szeretjük. ”

 Anita Bachmann - 2014

" Engedje meg, hogy megköszönjem Önnek és munkatárasinak a kitartó munkát és segítséget, valamint azt a gyorsaságot, melyet a felmerülő probléma elhárításához nyújtottak. Örömmel tájékoztatom, hogy a szaunát már többször kipróbáltuk a legutóbbi javítást követően, és ezzel a megoldással már hibátlanul működik. "

 Lukács Anna - 2012

„ Kültéri szaunaházunkban a Himalája sófalon kikrisályosodás történt. Jeleztük a cég szerviz vonalán, akik gyorsan jelentkeztek és nagyon készségesen elmagyarázták, hogy ez mitől lehet, megnyugtattak minket, hogy ez természetes reakció és felhívták a figyelmünket, hogy a jövőben hogyan kerülhetjük el. Számunkra nagyon fontos, hogy nem csak a vásárlásig volt készséges a cég, hanem a felmerülő probléma esetén is. "

 Forster Markus - 2012

„ Őszintén megvallom, hogy több céget is felkerestem a szauna kialakításával kapcsolatban, mert szerettem volna jó minőséget vásárolni, de minél kedvezőbb áron. A bemutató termeket végig járva láttam, hogy a pénz a minőséget tükrözi és ennél a terméknél is igaz, hogy a legolcsóbb a legdrágább. Sok jó céget találtam, de azt gondolom a legjobbat választottam!. ”

 Jürgen Häberle - 2013

„ Családommal évek óta környezettudatosan élünk, s olyan cégeket kerestünk házunk és kertünk építésénél, akik hasonló elv alapján végzik munkájukat. Számunkra fontos volt, hogy a szaunaházunk csak minőségi, természetes anyagokból készült, a felhasznált faanyag kivágásával nem sérülnek esőerdők. A szigetelt üvegnek és ledeknek köszönhetően pedig energiatakarékos a szauna. Hálásak vagyunk a közös gondolkodásért és a kifogástalan végeredményért.”

 Fritz Hubmann - 2014

„ Svájci vendégházunkba rendeltünk egy kombinált szaunát, melyet telefonon történő egyeztetések alapján, pontosan a 3D látványterveknek megfelelően alakítottak ki. A szauna átvételekor döntöttük el, hogy a cégükkel a továbbiakban is együtt kívánunk működni, ezért merült fel bennünk, hogy nemsokára épülő családi házunk tervezésével Önöket bízzuk meg. A tervek abszolút az ízlésünket tükrözik, s külön köszönet, hogy részletes terveikkel megkönnyítették a többi szakma munkáját is”

 Andrej Mirossay - 2012

„ Bemutató termük felkeresésekor tucatnyi kérdésem volt a szauna használatával, kialakításával, alapanyagaival és építésével kapcsolatban. Kollégájuk készségesen felajánlotta, hogy menjek el a hédervári üzembe, ahol miden kérdésemre választ kapok. Örömmel fogadtam a lehetőséget, mert részleteiben is meg akartam róla győződni, hogy jó döntést hozok, ha Önöktől vásárolok. Az üzemben az asztalos munkatársak mindent megmutattak és türelmesen válaszoltak minden kérdésemre.”

 Berger György - 2012

„ Dunaszegi gyárlátogatásunk alkalmával asztalos munkatársaik segítőkészsége még jobban meggyőzött minket, hogy jó céget választottunk. Minden kérdésünkre választ kaptunk, az éppen  akkor nyugatra épülő szaunaházon megmutattak minden igényt kielégítő luxus kiegészítőt. Ezek alapján bővítettük mi is szaunaházunkat fűtött pihenővel, látványkandallóval, ülőgarnitúrával és Smart tv-vel. Köszönjük a meghívást még egyszer!. ”

 Ing.Koloman Olegra - 2013

„ Szaunánk távirányítós vezérlését 3 éves gyermekünk elvarázsolta, hívtuk a központot, ahol még aznap feladtak csomagküldő szolgálattal egy újat, így már másnap újra használatba vehettük a szaunát. ”

 Claudia Morton - 2013

„ Néhány éve Los Angeles-be élünk párommal. Magyarországi látogatásunk során egy kiállításon láttuk meg munkáikat és azonnal beleszerettünk egy ergonomikus padozatú szauna kabinba. Felkeresésünkkor ismét azzal a profizmussal találkoztunk, amit a szaunák láttatnak. A Los Angeles-i szállítás nem okozott gondot, az erre vonatkozó árajánlatot már másnap megkaptuk. Előre megszervezett, profi munka volt, otthonunkban szerelték össze a munkatársaik a szaunát, melynek csodájára járnak itteni barátaink. ”

 Kevélyi Norbert - 2014

„ A szaunagyartas.hu holnapon különösen tetszett a szauna webshop rész. Könnyen megtaláltam a számomra megfelelő szauna kiegészítőket, melyeket azonnal meg is tudtam rendelni. A bankkártyás fizetést választottam, majd két nap múlva a lakásomon át is vehettem a választott termékeket."

  Jász Ferencné - 2014

“ Olyan szakértői csapatot ismertünk meg bennük, akik proaktivitásukkal, rugalmas menedzsmentjükkel, szakértelmükkel és a fejlődés iránti elkötelezettségükkel bizonyították számunkra, hogy érdemes velük dolgozni. ”

 Surman Bálint -2016

"Nagyon szépen köszönjük a gyors és igényes munkát.A szabadságom után elmentem megnézni a kabint és a sófalat. Fantasztikusan néznek ki, és erről a tulajnak is ez a véleménye J.Abszolút ilyen kabint képzeltem el. A kislány már kipróbálta a kabint és nagyon tetszik neki. Hangulatos, jól kinéző és egészséges. Egyszóval szuper!" 

Ossza meg velünk elképzelését!

Az iSauna feladata, hogy élménydússá tegye Önnek és családjának a szauna-wellnesst!

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

 

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0