Hajdú-Bihar megye,
Komfort luxus kombinált szaunaház Lugano - Debrecen

loading
Lugano Komfort luxus szaunaház
  • Lugano Komfort luxus szaunaház
  • Kombinált szaunaház Himalája sóterápiával
  • Szaunaház zuhanyzóval, WC-vel
  • Kültéri szaunahát infra és finn szauna egyben
  • Rusztikus prémium szaunaház

5 az 1 ben kombinált luxus szaunaházInnováció, stílus, design. Ezek azok a főbb elvek, amik alapján az iSauna Manufaktúra napi szinten képes megújulni, vezetni a piacot és az ügyfelek igényeinek maximálisan megfelelni.


Miben tudtunk ismét megújulni? Mi az, ami miatt a szaunagyartás piacán ismét újat tudtunk mutatni?  Mi az, ami miatt az ügyfeleink visszatérnek hozzánk? Mutatjuk!

Legújabb fejlesztésünk, a Lugano Komfort mediterráno névre keresztelt, luxus szaunaház, mely kívül-belül a természet jegyeit és hangulatát hordozza. Egy minden kényelemmel felszerelt szaunaház, melyben a minimál, a mediterrán és a rusztikus stílus találkozik.

Egy olyan ügyfelünk keresett meg minket, akinek évekkel ezelőtt terveztünk és kiviteleztünk már egy komplett wellness szauna teraszt. Most a nyaralójában szeretné élvezni családjával az iSauna szaunaház nyújtotta élményeket, azonban stílusban a helyszín teljesen más és ez nekünk is szabadjára engedte a fantáziánkat.

Luxus szaunaház kombinált, minimál stílusú szaunával, fűthető mellékhelyiséggel és zuhanyzóval, panoráma üvegezéssel, rusztikus fa borítással és zöldtetővel. Röviden így lehetne megfogalmazni ezt a szemet és érzékszerveket is gyönyörködtető szaunaház újdonságot.

A Lugano Komfort szaunaház kombinált szauna része a minimál, letisztult stílus alapján került kialakításra a finn szauna, infraszauna, gőzszauna és himalája sóterápia funkciókkal. Mindegyik szauna funkció, valamint a szellőztető rendszer is programozható az érintő képernyős vezérléssel és okostelefonnal egyaránt.

A szaunaház üvegezésénél kizárólag hőszigetelt, bronz üvegeket használunk, így a téli hidegben is plusz fokok maradnak a szaunaházban, így nem kell attól tartani, hogy a vizes blokk részben elfagyás történne.

A zuhanyzóban és a mellékhelyiségben is egy-egy mennyezeti infrafűtés található, melyet a külső vezérléssel és telefonnal is be lehet kapcsolni. Applikációnknak köszönhetően akár távolról is, így mire hazaér, addigra a szaunaház kellemesen meleg lesz. A meleg vizet pedig egy olyan vízmelegítő rendszer biztosítja, melyet LCD kijelzős vezérléssel tudunk állítani és napkollektoros vagy hőszívattyús rendszerrel kapcsolható össze.

A szaunaház természetes „megjelenését” a Thermowood, rusztikus tiroli erdei fenyő biztosítja, melyet a terasz burkolataként is visszaköszönthetünk. Rusztikus felületével és szürkés árnyalatával fás, erdős helyeken tökéletesen harmonizál környezetével.

A szaunaház igazi különlegessége a zöldtető. Az iSauna Szauna Manufaktúra évek óta a „zöldek” filozófiáját követve innoválta a gyártást és a kivitelezést. A zöldtető még jobban segíti, hogy a szaunaház egybe olvadjon környezetével. Természetes fű és növényzet alakítható ki a zöldtetőn, mely nemcsak látványában, de funkciójával is tökéletes kiegészítője egy luxus kültéri szaunaháznak.

Lugano Komfort szaunaház, ahol a természet és természetesség találkozik a természettel. Egészség, luxus, innováció és design, ez a nemzetközi iSauna Szauna Manufaktúra.

A Lugano Komfort luxus kombinált szaunaház már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

Kültéri szaunát, szaunaházat tervez kertjébe?

Az iSauna minden szauna elképzelésre megoldást nyújt!

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0