Szállítási feltételeket


Regisztráció

Web áruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet,vásárolhat.

Termékek kiválasztása

A webshop menüpontban megtalálja a termék csoportokat.

Ezeken a csoportokon keresztül eljuthat egy szűkebb terméklistára, ahol a termékekkel kapcsolatos legfontosabb alapinformációkon, árakon túl már egy kis méretű fénykép is segíti Önt a tájékozódásban. Itt egy adott termékre kattintva eljuthat a termék főlapjára, ahol minden szükséges információt megtalál a kiválasztott termékről. Harmadrészt pedig a felső menüsorban talál egy keresőt, mellyel kulcsszavas keresést indíthat, vagy rákereshet terméknévre is.

Vásárlás

A megvásárolni kívánt termékeket a kosarába gyűjtheti. Ahhoz, hogy egy adott terméket a kosarába tegyen, nem kell mást tennie, minthogy a termék képe alatt található “ Kosárba” feliratra kattint. Mikor egy termékre többször kattint, azzal annyi darabotot tesz belőle kosarába, ahányszor rákattintott. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti a bal oldali Kosár tartalma ikonra kattintva. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, ugyanott, a "Kosár tartalma" gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban. Ha mindent helyesnek talált kattintson a „Tovább a megrendeléshez” gombra. Itt ki tudja tölteni a szállítás és számlázási adatokat, az „Üzenet” részhez be tudja írni megjegyzéseit. Minden esetben Áfás számlát állítunk ki.

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

A vételár kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet: A vételár kiegyenlítése a futárszolgálatnak készpénzben. A szállítási idő: 2-5 munkanap a rendelés leadásától számítva.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Szállítási árak:

<2 kg: bruttó: 4.180,-Ft
<3 kg: bruttó: 5.926,-Ft
<5 kg: bruttó: 7.070,-Ft
<10 kg: bruttó: 8.240,-Ft
<15 kg: bruttó: 9.007,-Ft
<20 kg: bruttó: 10.165,-Ft
<25 kg: bruttó: 10.946,-Ft
<30 kg: bruttó: 11.697,-Ft
<40 kg: buttó: 21.347,-Ft

Utánvét ára: bruttó +1.270,-Ft-tól

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén az iSauna Design Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

Az iSauna Design Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Magyarország

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Szauna wellness szakértő

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0