Szállítási feltételeket


Regisztráció

Web áruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet,vásárolhat.

Termékek kiválasztása

A webshop menüpontban megtalálja a termék csoportokat.

Ezeken a csoportokon keresztül eljuthat egy szűkebb terméklistára, ahol a termékekkel kapcsolatos legfontosabb alapinformációkon, árakon túl már egy kis méretű fénykép is segíti Önt a tájékozódásban. Itt egy adott termékre kattintva eljuthat a termék főlapjára, ahol minden szükséges információt megtalál a kiválasztott termékről. Harmadrészt pedig a felső menüsorban talál egy keresőt, mellyel kulcsszavas keresést indíthat, vagy rákereshet terméknévre is.

Vásárlás

A megvásárolni kívánt termékeket a kosarába gyűjtheti. Ahhoz, hogy egy adott terméket a kosarába tegyen, nem kell mást tennie, minthogy a termék képe alatt található “ Kosárba” feliratra kattint. Mikor egy termékre többször kattint, azzal annyi darabotot tesz belőle kosarába, ahányszor rákattintott. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti a bal oldali Kosár tartalma ikonra kattintva. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, ugyanott, a "Kosár tartalma" gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban. Ha mindent helyesnek talált kattintson a „Tovább a megrendeléshez” gombra. Itt ki tudja tölteni a szállítás és számlázási adatokat, az „Üzenet” részhez be tudja írni megjegyzéseit. Minden esetben Áfás számlát állítunk ki.

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

A vételár kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet: A vételár kiegyenlítése a futárszolgálatnak készpénzben. A szállítási idő: 2-5 munkanap a rendelés leadásától számítva.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Szállítási árak utánvétes fizetés esetén:

0,1-5 kg: bruttó:1.010,-Ft
5,1-10 kg:bruttó:1.070,-Ft
10,1-15 kg:bruttó:1.230,-Ft
15,1-20kg:bruttó:1.385,-Ft
20,1-25kg:bruttó:1.560,-Ft
25,1-30kg:bruttó:1.740,-Ft
30,1-40kg:bruttó:2.750,-Ft

Szállítási árak bankkártyás fizetés esetén:

0,1-5 kg: bruttó:790,-Ft
5,1-10 kg:bruttó:840,-Ft
10,1-15 kg:bruttó:980,-Ft
15,1-20kg:bruttó:1.130,-Ft
20,1-25kg:bruttó:1.310,-Ft
25,1-30kg:bruttó:1.490,-Ft
30,1-40kg:bruttó:2.500,-Ft

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén az iSauna Design Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

Az iSauna Design Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Max City Bemutatóterem - Törökbálint

Boros Veronika - Egyedi szauna designer

+36 70 313 5705
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Laco Márta - International manager

+36 70 362 5597
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0
Segíthetünk? ×
Laco MártaLaco Márta Laco Márta International manager üzenet küldése Online szauna felmérés
Boros VeraBoros Vera Boros Vera Egyedi szauna designer üzenet küldése Online szauna felmérés
balázs csababalázs csaba balázs csaba Ügyvezető / Designer üzenet küldése Online szauna felmérés