Kültéri szauna építés Mosonmagyaróvár | Kültéri szaunaház építés Mosonmagyaróvár

Egyedi luxus szaunaház a Balaton partján - iSauna Design Home
Kültéri szauna gyártás Mosonmagyaróvár

Kültéri szauna gyártás Mosonmagyaróvár

A kiváló minőségű beltéri szauna családok megléte mellett szinte kézenfekvő volt, hogy kültéri szauna, kültéri szaunaház gyártással is foglalkozzunk.


Magyarországon és a környező országokban egyre nagyobb a kereslet a kültéri szaunaszaunaház iránt, mivel ezek a kombinált szaunák egész évben használhatóak. 

A 6 hideg hónapban a hagyományos finn szauna, a meleg hónapokban pedig az infraszauna mélymeleg terápiája a családok kedvence.

Kerti szaunaház építés Mosonmagyaróvár

Kerti szaunaház építés Mosonmagyaróvár

Kültéri szaunaszaunaház munkáink a „Luxust és kényelmet a modern otthonokba” elv alapján készülnek, legyen az kültéri finn szauna, kültéri kombinált szauna vagy luxus szaunaház.

Főbb szempontjaink a kényelem, a természetes és prémium anyagok, a harmónia, valamint a precizitás.

kültéri szauna rendkívül elegáns, a hagyományos klasszikus értékeket képviselő, részletorientált építészeti és tervezői alkotás.

Egyedi, kültéri szauna kivitelezés

Egyedi, kültéri szauna kivitelezés

Az iSauna Design Kft. Szauna Manufaktúra eszménye az egyedülálló, személyre szabott kültéri szauna, egyedi szaunaház gyártása, amely kizökkenti a családokat a hétköznapok egyhangúságából, saját otthonukban élményekkel gazdagodnak és energiával töltődnek fel a szaunaház használatával.

Ezentúl nem kell kimozdulni otthonról egy eredeti szauna szeánsz miatt. Télen az izzasztó finn szauna után saját kertjükben tudnak meghemperegni a hóban, majd újra élvezni a kültéri szauna, kombinált szaunaház jótékony hatásait.

Szauna tervezés, kivitelezés

Szauna tervezés, kivitelezés


Tökéletes kikapcsolódást és szórakozást biztosít az egész család vagy baráti társaság számára egy kombinált kültéri szaunaház.


Kültéri szauna, szauna házakkal kapcsolatos bővebb információért látogasson el a www.kulteriszaunahaz.hu oldalra!

Egyedi szauna építés iSauna

Kültéri szauna elképzelése van?

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0