ÚJ komfort, privát wellness szaunaház társasági életre tervezve

Komfort wellness szaunaház - társasági életre tervezve

Komfort, privát wellness szaunaház

Ügyfelünk elképzelése egy olyan wellness-szaunaház volt, amely bel- és kültéren egyaránt alkalmas akár egy nagyobb társaság fogadására is. A szaunaház a panoráma minél szélesebb kihasználása és a zavartalan szórakozási lehetőségek miatt, a családi ház nyugalmától távol eső telekrészre került. Itt akár kisebb, akár nagyobb társasággal is nyugodt a kikapcsolódás.

A megrendelő a legjobb minőséget szerette volna, és mivel az igényei és az elvárásai is magasak voltak, ezért választott minket. A baráti társaság sokrétű igényeinek megfelelően a szaunaházat különböző igényeket kielégítő és sokszínű szauna és wellness funkciókkal láttuk el.

Szauna és wellness funkciók

A külön álló infraszaunában 3 fő élvezheti egyszerre az infrasugarak jótékony hatását. Közvetlenül mellette egy speciális, kombinált szaunakályhával felszerelt szauna található, amely lehetőséget biztosít a tradicionális száraz finn szauna vagy a kíméletes bioszauna használatára.

A szauna használat után lehetőség van a felfrissülésre egy kényelmes vizesblokk helyiségben. A tökéletes ellazulást fokozhatjuk a pihenőben elhelyezett 6 fős prémium jakuzzival és masszázsfotelekkel.

Egyedi tömörfa design elemek

A minimalista elemek modern megjelenítését természetes anyagok és harmonikus színek ellensúlyozzák a barátságos, élhető környezet megteremtéséhez.
Egyedi bútorok szolgálják ki a megrendelő és baráti társaság használati igényeit. Az egyedi konyha kanadai vörös cédrus tömör fából készült modern gránit kőlap kombinációjával, melyben helyet kapott egy kombinált hűtőszekrény és egy borhűtő is.


A felette található tároló polcok fekete üveg hátfalát az indirekt megvilágítás teszi hangsúlyossá. Ennek köszönhetően igazi bár jelleget kap a szaunaház ezen része.

Multifunkcionális térkihasználás

A baráti együttlétek színhelyét igyekeztünk tágasan hagyni, ezért kevés, de feltétlenül szükséges bútorokat terveztünk, amelyek zömét saját elképzelés alapján valósítottunk meg.
Multifunkcionális térkihasználás - nagy nyitott terek, amik egy összefüggő egészet alkotnak, de ahol a wellness és a szociális funkció mégis egyértelműen elkülönül.

Különösen elegáns megjelenést kölcsönöznek a nagy üvegfelületek, amelyek optikailag tértágítóak és rengeteg fénnyel árasztják el a belvilágot. Továbbá az alumínium tokos harmonika ajtó rendszernek köszönhetően egybe nyitják azt a külvilággal.

Privát szauna wellness ház

Az elektromos padlófűtésnek, a speciális légtechnikának és a hőszigetelt alu nyílászáróknak köszönhetően egész évben korlátozás nélkül használható a privát szauna wellness ház.   

Esztétikailag a letisztult formákkal és a visszafogott színekkel következetesen a modern építészeti jelleg érvényesül.

A tervezés és a kivitelezés kihívásainak leküzdésével valósult meg végül a megálmodott, értékálló, stílusos komfort wellness szaunaház.

 

iSauna Design Home - Maximális életminőség, exkluzív megvalósítással

Kapcsolatfelvétel

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0