Egyedi lószárító tervezés, gyártás, építés

iSauna Solar Horsepower 2018
Lószárító

Lószárító tervezés, gyártás, építés

Az iSauna Design Kft. által gyártott lószoláriumok  használata azért ajánlott, mert erősíti a lovak immunrendszerét, megelőzi és kezeli az izommerevséget, megelőzi a meghűléseket, javítja a vérkeringést a mélyebben lévő szövetekben is, és nem utolsó sorban szárítja az izzadt vagy lemosott ló testét.

Az iSauna Design Kft. által gyártott lószárítokban a legmodernebb nemzetközi TÜV minősítéssel ellátott halogén infrasugárzókat a Philips Vitae technológiát használjuk.
Philips Vitae infratechnológia egyedüliként képes a mély meleg hatás segítségével történő méregtelenítésre, ill. a szövetek átmelegítésére. 

prémium lószolárium

Lótartás, egészség, innováció

A Philips Vitae a piacon jelenleg a leghatékonyabb infrasugárzó, mely a legmélyebben képes a bőr alá juttatni az infrasugarakat (5-6 mm). 
Ez annak köszönhető, hogy egyedül ezek a sugárzók biztosítják az infravörös sugárzás teljes hullámhossztartományát, így a legmélyebb behatolást biztosító rövidhullámú sugarakat is.

Az infrasugarak a szőrzetet és a bőrt gyengéden és egyenletesen felmelegítik, ezáltal a sugarak áthatolnak a vérerekkel átszőtt bőrrétegen 5-6 mm mélységig ahol a hőenergia a kapilláris erek útján gyorsan eloszlik az egész testben.

okos wellness és szauna otthonok

Távolról kezelhető applikációs vezérlés

A lószolárium vezérlését is forradalmi szintre emeltük a legújabb sajátfejlesztésű applikációnknak köszönhetően.

A szolgáltatás lényege hogy távolról is eltudom indítani a ló szoláriumot így nem kell saját Ranchen belül ingáznunk, hanem egyszerűen akár a házból vagy távolról is elindíthatom a funkciót.

Az intelligens vezérlésnek köszönhetően az infrapanelek teljesítménye szekcionálhatóvá válik így akár 0-100% között tudom két szekcióra bontva az infravörös sugárzást állítani,ezáltal még hatékonyabbá tehetjük a gyógyulást/megelőzést.

Lószárító, lószolárium gyógyhatásai

- A lószolárium erősíti az immunrendszert
- A lószolárium megelőzi és kezeli az izommerevséget
- A Philips Vitae lószolárium gyorsíja az izzadt és lemosott ló száradását
- Megelőzi a meghűléseket, megbetegedéseket
- A Philips Vitae infrapanel elősegíti a csontnövekedést
- A lószolárium javítja a vérkeringést a mélyebben lévő szövetekben
- Sebek, sérülések,nyeregfeltörés stb. esetén gyors gyógyító hatást tudunk elérni a Philips Vitae infrasugárzók hatásával

Lovarda innováció

Az iSauna által kínált ultramodern lószoláriummal, mely Philips Vitae infratechnológiával, intelligens vezérlésel van kialakítva új szintre emelheti  a lovak rehabilitációját lovardájában. iSauna Horsepower innovációval az eredményes lótenyésztésért, lótartásért!

Kérem az akciós ajánlatot!

Egyedi lószárító, lószolárium

Küldés
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0