Kerti szauna építés | Kültéri szaunaház gyártás Győrben

Belsőépítészet - Tervezés – Költségvetés – Kivitelezés - iSauna Design Kft
Kerti szaunaház építése

Kerti szauna építés Győr és környékén

A kiváló minőségű beltéri szauna családok megléte mellett szinte kézenfekvő volt, hogy kültéri szauna, kültéri szaunaház gyártással is foglalkozzunk.

Magyarországon és a környező országokban egyre nagyobb a kereslet a kültéri szaunaszaunaház iránt, mivel ezek a kombinált szaunák egész évben használhatóak. 

kültéri szauna rendkívül elegáns, a hagyományos klasszikus értékeket képviselő, részletorientált építészeti és tervezői alkotás.

Kültéri szaunaház

Kültéri szaunaház kivitelezése

Kültéri szaunaszaunaház munkáink a „Luxust és kényelmet a modern otthonokba” elv alapján készülnek, legyen az kültéri finn szauna, kültéri kombinált szauna vagy luxus szaunaház. Főbb szempontjaink a kényelem, a természetes és prémium anyagok, a harmónia, valamint a precizitás.

Az iSauna Design Kft. Szauna Manufaktúra eszménye az egyedülálló, személyre szabott kültéri szauna, egyedi szaunaház gyártása, amely kizökkenti a családokat a hétköznapok egyhangúságából, saját otthonukban élményekkel gazdagodnak és energiával töltődnek fel a szaunaház használatával.

Kültéri szauna gyártás

Egyedi kültéri szauna, szaunaház

Az egyedi kültéri szauna otthonunkat még különlegesebbé teszi szépségével, eleganciájával.
Szauna manufaktúránk a szaunázás múltját és tradícióit figyelembe véve lépést tart a modern időkkel és stílusokkal, s klasszikus 
finn szauna kialakítás mellett a 21. századi designt is fellelhetjük a kombinált szauna kabinokban, szauna házakban.
Legyen az rusztikus, hagyományos vagy modern.

Az iSauna Design Kft. Szauna Manufaktúra ma már egyet jelent a beltéri szauna, kültéri szauna, szaunaház gyártásának egyediségével.

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0